Невідомий спробував заволодіти зброєю прикордонного наряду на Буковині

Невідомий спробував заволодіти зброєю прикордонного наряду на Буковині

05.01.2015, 13:57

Новорічна феєрія для буковинця закінчиться плачевно. Аби вгамувати зухвальця, прикордонникам довелося застосувати автоматичну зброю, та здійснити кілька попереджувальних пострілів вгору. Про це BukNews повідомив помічник начальника загону – начальник прес-служби капітан Сергій Бровко.

Так, другого січня, пізно вечері до прикордонного поста «КрП», прибув легковий автомобіль VOLKSWAGEN Golf, водій якого на вимогу прикордонників пред'явити документи, категорично відмовився. Агресія чоловіка, яка була супроводжена алкогольним сп’янінням, немала меж. Окрім погроз, невідомий здійснив спробу заволодіти зброєю прикордонного наряду, після чого був затриманий та доставлений до відділу прикордонної служби «Красноїльськ». Як пізніше з’ясувалося, затриманим виявився 32 річний мешканець селища Красноїльськ. Після проведення ідентифікаційних заходів чоловіка та транспортний засіб було передано співробітникам МВС.

Тепер «горе-зухвальцю» доведеться відповісти за злісну непокору, порушення прикордонного режиму, керування автівкою без відповідних на то документів, ще й в стані алкогольного сп’яніння, та за експлуатацію транспортного засобу, ідентифікаційний номер складової частини якого, не відповідає записам у реєстраційних документах.

1


КОМЕНТАРІ (1)

а що п-о-д-е-й-к-у-є Єбеміца бомбонная))))

avatar

Діма

05 січня 2015 12:04