Невідомий з 'ЛНР' повідомив про бомбу у Чернівецькій міській раді: інформація про замінування Ратуші не підтвердилася

Невідомий з "ЛНР" повідомив про бомбу у Чернівецькій міській раді: інформація про замінування Ратуші не підтвердилася

11.12.2014, 14:19

Як стало відомо кореспонденту CHV.TV, експерти-вибухотехніки не знайшли у приміщенні Чернівецької міської ради жодних вибухових речовин.

Наразі всі служби, які виїхали на місце події ще на місці і офіційно про результати перевірки в УМВС не повідомляють. 

Щойно начальник УМВС України в Чернівецькій області Валерій Зінченко повідомив, що за оперативною інформацією дзвінок надійшов із території Луганської області. 

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією ст. 259 Кримінального кодексу України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності). Санкція даної статті – позбавлення волі на строк до 8 років.

Про це повідомляє прес-служба УМВС в області.

Нагадаємо, у Чернівцях міліція, працівники УДСНС та УСБУ перевіряють правдивість замінування Чернівецької міськради.

"11 грудня близько 11 години ранку на спецлінію 102 надійшло повідомлення від працівників Чернівецької мерії. Вони розповіли, що невідомий зателефонував у приймальню міського голови і сказав, що у приміщенні бомба", - пише прес-служба УМВС в області.

На місце виклику одразу ж виїхали міліціонери, працівники УДСНС та УСБУ. Наразі на місці події працюють експерти-вибохотехніки Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС, спеціалісти аварійних служб, а також службові собаки.

Про подробиці події прес-служба міліції обіцяє повідомити згодом.

Раніше повідомлялося, що у Чернівцях замінували міськраду.

Джерело molbuk.ua та chv.tv

1