Невідомі намагалися вручити Лібановій та Барановській рішення про їхнє звільнення

Невідомі намагалися вручити Лібановій та Барановській рішення про їхнє звільнення

26.12.2012, 18:21

У Чернівцях біля книгарні "Букініст" сьогодні, 26 грудня, о 13.00 сталася публічна суперечка між директором книгарні Мариною Лібановою та людьми, які принесли рішення про її звільнення.

Двоє чоловіків та жінка відмовилися відрекомендуватися кореспонденові molbuk.ua. Тільки один із чоловіків сказав, що є виконавцем якоїсь ради.

Відтак, кореспондент стала свідком наступної суперечки.

- Мені принесли рішення про моє звільнення і хочуть, щоби я засвідчила, що я прийнялала його, - обурюється Марина Лібанова. - А як та сесія проходила? При мені проголосували, що це питання не буде розглядатися, а як тільки ми пішли із зали, то проголосували... Я планую надалі працювати, достатньо уже порушувати закон! Кого цей закон повинен захищати? Ви називаєтеся виконавцями? Чого ви виконавці? Я не можу кинути цей магазин. Якщо вони вважають, що тут є щось їхнє, хай вони мені це покажуть і заберуть. Приміщення? Воно не їхнє. Касовий апарат? Ну то я вже виношу його на вулицю і нехай вони забирають і клацають на ньому свої доходи.

Потім до Марини Львівни підійшла жінка і сказала, що хоче вручити рішення про звільнення.

- Прокоментуйте для “Молодого буковинця", що ви хочете вручити? - запитую у жінки. - Яке рішення ви принесли?

- Ми хочемо вручити рішення про звільнення, - продовжує пані.

- Марина Львівна каже, що сесія не закінчена...

- А представник міської ради каже, що вона закінчена, - запевняє пані.

- Як вас звати?

- Підійдіть до Марини Львівни і спитайте...

Подібний тон розмови і з журналістом, і з директоркою книгарні був і у юнака, який теж не відрекомендувався.

Марина Лібанова розповіла, що чиновницю звати Ольга Петрівна Терен, жодних посвідчень вони не показувала і невідомо, яку посаду займає.

Суперечка завершилася тим, що Марина Лібанова запронувала преставникам обласної ради повісити рішення про її звільнення на вітрину магазину і зафіксувати його там.

Джерело: Валерія Чорней, molbuk.ua

Як повідомила www.buknews.com.ua директор книгарні "Наука" Наталія Барановська таке саме рішення про звільнення намагалися вручити також і їй. Проте ні одні, ні друга керівниці книгарень рішення не прийняли. Водночас депутат обласної ради Ярослав Курко та міської ради Олексій Каспрук запевнили, що ухвалене депутами рішення про звільнення директорів книгарень ухвалено в незаконний спосіб. А тому обов'язково буде оскаржене у суді.

1