Нещирий Рибак: замість просто попросити свого ставленика, нардеп  вдає, що захищає кіцманський ліс

Нещирий Рибак: замість просто попросити свого ставленика, нардеп вдає, що захищає кіцманський ліс

05.04.2017, 14:41

Народний депутат України Іван Рибак розповів про своє звернення до влади щодо присвоєння ділянкам лісового фонду Кіцманського лісництва ДП “Чернівецький лісгосп” статусу заказника місцевого значення.

Ініціатива нібито постала "задля неприпустимості проведення не продуманих рубок, покращення екологічного стану лісових ділянок та збереження флори".

Що й казати,  "захист унікального національного багатства України, згідно визнання світовим співтовариством лісів, як найважливішого чинника у запобіганні кліматичних змін", справа, поза сумнівом, благородна й потрібна. 

Ось тільки щодо щирості нардепа є деякі сумніви. 

Колеги праламентаря раніше неодноразово публічно заявляли про нього наступне: "Або всі ці розмови, що все в області контролює Бурбак. Ліс, ще щось… Даруйте, але давайте розбиратися. Виконувач обов’язків керівника управління лісового господарства області – це людина Рибака". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп Рибак, з яким пов'язують нинішнього в.о. начальника облуправління лісових ресурсів, влаштував істерику через можливе призначення на посаду іншого кандидата

«Раджу журналістам поцікавити, чи під час обшуків у лісгоспах бодай раз звучали прізвища Яценюка, Бурбака, Фищука, Федорука», - нардеп

Тим часом, поки нардеп піариться на нібито захисті лісу від рубок, облуправління лісових ресурсів, виконувача обов'язків керівника якого якраз і пов'язують з Рибаком,  наполягає, що  "рубка освітлення у Кіцманському лісі є законною і необхідною". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Столітні дуби у Кіцманському лісі рубають законно, - управління лісомисливського господарства

Виходить одна рука не знає, що робить інша? А, може, нардепу легше було просто набрати номер й зателефонувати своїй людині? 

Чи неспокій серед місцевих мешканців навпаки створено штучно, щоб герой-рятівник міг зловити чергову золоту рибку у воді, яку сам каламутить? 

 

1