Нелюдський цинізм влади перейшов усі межі

Нелюдський цинізм влади перейшов усі межі

31.12.2011, 21:57

Заява

Чернівецької обласної організації

партії ВО «Батьківщина»

щодо переведення лідера опозиції Юлії Тимошенко

з СІЗО до колонії

Сьогодні лідера опозиції, екс-прем’єр-міністра України, голову партії ВО «Батьківщина» Юлію Тимошенко всупереч законам держави і цивілізованості етапували до колонії.

Людину, яка через важку хворобу прикута до ліжка і через це навіть не могла бути доправлена до зали суду в Києві, відправили на Харківщину в колонію. Жодних документів на цю дію тюремники не надають, що означає – вказівка на це була усною і йшла з найвищого рівня. Порушено навіть постанова Шевченківського райсуду про так званий «другий арешт», де було чітко зазначено, що Тимошенко повинна утримуватися у Київському слідчому ізоляторі. Підтверджуються усі найгірші прогнози: влада намагається усунути свого найсильнішого опонента взагалі з поля зору і врешті знищити фізично.

По етапу Тимошенко відправили у переддень новорічних свят – щоб сховатися від гніву 11-ти мільйонів виборців і їхніх сімей, які віддали за Тимошенко голоси на президентських виборах. Та запевняємо: народний гнів неминучий!

За кожним новорічним столом, у кожній родині, яка довірила свій голос Юлі, говоритимуть про Юлю, бажатимуть їй здоров'я , стійкості та мужності. Адже кожен з них знає, що Вона Невинна!

Якщо Янукович думає, що він так може перемогти Юлію Тимошенко – він помиляється. Сьогодні він може залишити в старому році свої мрії про владу разом з залишками репутації «сильного і справедливого керівника».

Юлія Володимирівна Тимошенко боротиметься до кінця! Вона боротиметься доти, доки живе український народ, який її обрав, доки існує держава Україна, якій Вона присягла!



КОМЕНТАРІ (1)

Ці узурпатори вже достали. З ними треба не так, колись почув у Києві  біля Печерського таку фразу, звернену до пана Одарченка: не мітингами їх треба, а п....дити по повній програмі. Стовідсоткова правда, пора піднімати народ до рішучих дій )))))))

avatar

Українець до кісток мозку

01 січня 2012 16:01