'Негідників, для яких немає нічого святого, називали «биками»: екс-мер Чернівців, не добираючи слів, розкритикував руйнівників 'Української книги'

"Негідників, для яких немає нічого святого, називали «биками»: екс-мер Чернівців, не добираючи слів, розкритикував руйнівників "Української книги"

26.06.2019, 12:24

Колишній Чернівецький міський голова, а нині народний депутат України та кандидат до парламенту від 201 виборчого округу Микола Федорук взяв під особистий контроль ситуацію довкола «Української книги»

- Обурений актом вандалізму, який нові орендарі вчинили у приміщенні книгарні «Українська книга», - написав Микола Федорук на своїй сторінці у ФБ. - Нехтування історичною пам’яттю міста, байдужість до розвитку культурного життя Чернівців, бажання швидко заробити гроші – я не розумію, чим керуються причетні люди до руйнації історичної будівлі на Центральній площі?

- Свого часу таких негідників, для яких немає нічого святого, називали «биками». То невже ці «бики» повернулися до Чернівців та цілеспрямовано нищать нашу культуру й історію?!

- Мені дуже прикро, що департамент розвитку Чернівецької міськради, а також відділ охорони культурної спадщини настільки мляво і байдуже реагує на те, як на наших з вами очах руйнуються знакові пам’ятки міста. А депутати, які відмовились підтримати петицію про збереження книгарні, продовжують демонструвати власну неосвіченість.

- Але Бог їм суддя!

- Ситуацію довкола «Української книги» беру на особистий контроль, - пообіцяв колишній Чернівецький міський голова, а нині народний депутат України Микола Федорук. 

1


КОМЕНТАРІ (2)

николай тророфимович а это не вы рассчитались этим магазинчиком с хавичем  ?. за правильное голосование..не вы Кобзарь продали ?и не только..что вы сделали для города будучи в ВР .. не стыдно сейчас используя ситуацию ...на свою корысть для победы на выборы...

avatar

сатана

27 червня 2019 09:57

Хто би вже говорив, п.Федорук, але не ви... У вас нема на це морального права, бо ви на довгих 5 років фактично "забив на Чернівці"...

avatar

Юрій

27 червня 2019 10:58