В 'Батьківщині' не всі підтримують Панчишина, але те, що він роздавав борошно треба залишити у минулому, - Іван Мунтян (додано відео)

В "Батьківщині" не всі підтримують Панчишина, але те, що він роздавав борошно треба залишити у минулому, - Іван Мунтян (додано відео)

20.05.2013, 21:44

Голова Чернівецької обласної організації ВО "Батьківщина", депутат обласної ради Іван Мунтян зустрівся сьогодні з журналістами. З-поміж іншого, у нього поцікавилися, чому "Батьківщина" підтримала кандидатуру Русалана Панчишина на посаду Новодністровського міського голови, а не висунула власного. Іван Мунтян визнав, що не всі члени очолюваної ним партії одностайно підтримують цю кандидатуру, мають до Панчишина питання, особливо на місцях, але він особисто переконаний сам і переконує інших, що опозиція тільки тоді зможе перемогти, якщо буде згуртованою. Про те, що Панчишин не дуже "порядно" провів останню виборчу кампанію по виборах депутатів Верховної Ради України відзначали також місцеві політологи.

1


КОМЕНТАРІ (2)

А найпорядніша виборча компанію була проведена Семенюком,150грн.-це ціна порядності?!

avatar

політолог

20 травня 2013 17:35

На місцях особливо в Чернівцях і Новодністровську тушки від Батьківщини відсторонили законно обраних мерів.Краще б мовчав цей шкуродєр Мунтян!
avatar

Знаючий

21 травня 2013 00:31