Не порушуйте закон пане Михайлішин. Не висіть на білборді хоч сьогодні. В Україні нині - 'день тиші' напередодні виборів

Не порушуйте закон пане Михайлішин. Не висіть на білборді хоч сьогодні. В Україні нині - "день тиші" напередодні виборів

27.10.2012, 20:26

Станом на 8 годину ранку 27 жовтня в Чернівцях на перехресті вулиці Головна та проспекту Незалежності на великій виносній рекламі (білборд стандартний) висить передвиборча реклама регіонала-кандидата Віталія Михайлішина.

Якщо наявність передвиборчої агітації регіонала - це недоопрацювання рекламників, (не виключено, що подібні факти порушення виборчого законодавства регіоналом Михайлішиним є і в інших місцях Чернівців), то вимагаємо від Вас особисто - Віталіє Михайловичу прийти та своїми силами разом з вашими піар-технологами та тими працівниками міськради, які працювали разом з Вами на виборах здерти свою агітацію з рекламних щитів по нашому місту.

Також наполягаємо, щоб Ви – пане Михайлішин за 3 місяці, хоч сьогодні, в день заборонений для передвиборчої агітації, попрацювали по справжньому секретарем – в.о. Голови Чернівецької міськради.

Прес-служба Чернівецької обласної організації ВО "Свобода"

 

На фото:  День тиші. Чернiвцi біля Рязані. агітація 27/10 за кандидата від ПР в 201 окрузі В. Михайлішина, вибори2012.  їх вивісили декілька днів назад (типу без згадки імені кандидата). на розі Шевченка та Руської такий же. + по всіх че висять "соціальні": край, де варто жити.

 В Україні 27 жовтня оголошено "днем тиші" напередодні парламентських виборів. В цей день заборонена передвиборна агітація.

У парламентських виборах візьмуть участь 87 політичних партій, але тільки 21 з них йде на вибори за партійними списками. Інші висувають своїх кандидатів по одномандатних округах.

Виборці повинні будуть вибрати 225 депутатів від політичних партій, і 225 - по мажоритарній системі в одномандатних округах. 

1


КОМЕНТАРІ (1)

avatar

Myhajlo Tokarjuk

27 жовтня 2012 23:00