Не минуло й десяти років:  Чернівці відвідали представники консорціумів консультантів, з-поміж яких оберуть одного для наступних етапів модернізації водного господарства

Не минуло й десяти років: Чернівці відвідали представники консорціумів консультантів, з-поміж яких оберуть одного для наступних етапів модернізації водного господарства

14.02.2020, 11:27

12 лютого у Чернівцях зібралися представники консорціумів консультантів, що пройшли кваліфікаційний відбір для участі у "Проєкті муніципального водного господарства".

12 лютого відбулися передтендерна зустріч та спільний ознайомлювальний візит представників компаній, що успішно пройшли попередній кваліфікаційний відбір відповідно до Керівних принципів KfW на закупівлю консультаційних послуг, робіт, обладнання, товарів та неконсультаційних послуг у Фінансовому співробітництві з країнами-партнерами (редакція від січня 2019 р.) з метою підготовки Стадій 2 та 3 проєкту "Проєкт муніципального водного господарства м. Чернівці" та були запрошені до участі у другому етапі міжнародного тендеру. Про це йдеться у повідомленні Чернівецької міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не минуло й десяти років: Чернівці отримали 1,25 мільйона євро для розробки проєкту модернізації системи водовідведення

Це представники консорціумів консультантів: COWI A/S, Данія (Головний); Ukrainian Technology Alliance (UTA), Шотландія (Субконсультант); Національний університет водного господарства та природокористування (НУВГП), Україна (Субконсультант); Корпорація "Енергоресурс-інвест", Україна (Субконсультант); Fichtner Water & Transportation GmbH, Німеччина (Головний); ТОВ "СДМ Інжиніринг Україна", Україна (Субконсультант); Kocks Consult GmbH, Німеччина (Головний); Decon International GmbH, Німеччина (асоційоване ТО); ТОВ "ЕКО-КОНСУЛТИНГ", Україна (Субконсультант); ТОВ "Інститут будівництва" Інженерної академії України, Україна (Субконсультант).

"Сподіваюся, що сьогоднішня зустріч і спільний ознайомлювальний візит на КП "Чернівціводоканал" надасть можливість Вам більш детально ознайомитися з місцевими умовами, які потрібно врахувати при підготовці своїх технічних та фінансових пропозицій", - зазначив у вітальному слові міський голова Олексій Каспрук та побажав плідної праці в цьому напрямку. Учасники передтендерної зустрічі ознайомилися з планами, проблемами та заходами запропонованими до впровадження в Чернівцях щодо системи водопостачання та водовідведення та мали можливість отримати відповіді на поставлені запитання.

В рамках загальної інформаційної зустрічі у Чернівцях відбулися візити на водозабір "Магала", головну КНС та водоочисні споруди. Довідка Проект реконструкції муніципального водного господарства Чернівців, Стадії 2 та 3 розробляється за фінансової підтримки (гранту) спеціального фонду Уряду Німеччини через німецький державний банк розвитку KfW.

1