Не котельня Чернівцітепломережі, а справжній свинюшник

Не котельня Чернівцітепломережі, а справжній свинюшник

08.11.2019, 14:52

            Уже не раз і не два ЗМІ, зокрема наше інтервидання били тривогу з приводу аварійного стану приміщення котельні в дворі облцентру переливання крові, що на вулиці Українська, 36. Зовні це приміщення таке обшарпане, облуплене, загиджене, що, як кажуть самі оператори-кочегари, заходити всередину до нього соромно. Не стільки за себе, як горе керівників Чернівцітепломережі, котрим, зі всього видно, начхати на ситуацію. А що? Тепло сяк-так подається, тарифи на нього не по днях зростають – і на тому добре. Добре передусім керівникам цієї мережі із зарплатою під 20 тисяч, а то й більше гривень. А що? Десь стіна якоїсь котеленьки на Українській, 36 не сьогодні-завтра притлумить голову свого ж керівника, для них – то десяте діло.

            Було літо. Жарке, спекотне. упродовж якого можна було здійснити навіть капітальний ремонт, а тим паче зробити бодай побілку зовнішньої частини приміщення. Одначе нема кому розпорядитися. З приводу чого хочеться резюмувати до керівників цієї організації: це ж як, добродію Меленчук, (на пана цей сарака не тягне) треба не любити свою роботу, аби воно, це приміщення, мало вигляд громадського туалету.

            Висновок однозначний: з цим Меленчуком треба не просто розібратися, а спровадити його від тієї тепломережі на всі чотири сторони, щоби й духу не залишилося.

            Вл.інформація.

На фото: ось так сьогодні виглядає так звана котельня Чернівцітепломережі за згаданою адресою.

1