Назара Горука не 'обміняли' на ще один львівський округ для партії ВО 'Свобода', - заступник Тягнибока

Назара Горука не "обміняли" на ще один львівський округ для партії ВО "Свобода", - заступник Тягнибока

06.09.2012, 22:54

Заступник голови Всеукраїнського об'єднання «Свобода» з політичних питань Андрій Мохник категорично відкинув припущення, що виконувача обов'язки голови Чернівецької облорганізації ВО "Свобода" Назара Горука "кинули" під час поділу округів між об'єднаною опозицією та ВО "Свобода". Про це журналіст BukNEWS запитав у київських гостей. Натомість пан Мохник підтвердив, що опозиція єдина, як ніколи, а на вибори йде двома колонами, щоб дати можливість виборцям вибирати з-поміж політиків широкого спектру - від націоналістів до ліберал-демократів. Заступник Олега Тягнибока з політичних питань також запевнив присутніх, що реальний рейтинг "Свободи" дозволяє Назарові Горуку сподіватися на проходження до парламенту по партійному списку, до якого його внесли на з'їзді партії.

Доводячи, що Горука не міняли на додатковий округ для "Свободи" на Галичині, Андрій Мохник послався на те, що "Свобода" в Галичині додаткові округи не отримувала, а навпаки поступилася ними.

"Загалом на Галичині налічується 24 мажоритарних округа, а партія виставила своїх кандидатів лише у 8-ми з них: у чотирьох львіських, та по два у Тернопільській та Івано-Франківській областях. Очевидно, що вплив "Свободи" на Тернопільщині чи Івано-Франківщині є неспівмірним з тим, який вона має на Буковині. Проте там ми виставили лише двох кандидатів. Навпаки, ми пожертвували галицькими кандидатами, віддали на Львівщині, щоб мати бодай по одному своєму кандидату, підтриманому об'єднаною опозицією, в кожній області України.   Десь ми зняли своїх, десь - опозиція забрала своїх. Це - компроміс. Так і вийшло, що кандидати від ВО "Свобода" борються за місця в парламенті загалом у 35 мажоритарних округах по всій території України".

1


КОМЕНТАРІ (1)

Тягнибок и его партия являются союзниками европейских ультраправых неофашистов и расистов типа французского Нацфронта Ле Пена и австрийскорй партии Свободы Хайдера. Таким образом, публично сотрудничая с Тягнибоком и не делая оговорок относительно целого ряда пунктов его программы, лидеры Обьединенной Оппозиции подписываются под фашистской идеологией и позволяют ставить знак равенства между собой и ультраправыми в Европе, дискредитируя тем самым и своих официальных союзников из Европейской народной партии. 

 

http://liva.com.ua/arm-in-arm.html

avatar

Кристина

16 вересня 2012 11:48