Назар Горук: У Чернівецькій області відбудеться Форум депутатів місцевих рад на захист української мови

Назар Горук: У Чернівецькій області відбудеться Форум депутатів місцевих рад на захист української мови

07.07.2012, 00:20

З такою ініціативою виступив керівник фракції Всеукраїнського об’єднання «Свобода» у Чернівецькій обласні раді Назар Горук. У Форумі візьмуть участь депутати фракцій рад різних рівнів. Основна мета проведення заходу – захист української мови.

«Влада продемонструвала своє справжнє ставлення до святих для кожного українця цінностей. Ми також стали свідками байдужості провладних депутатів до вкрай важливих подій у країні. Наші сусіди у Тернопільській, Івано-Франківській областях, у Львові, маючи у радах більшість опозиціонерів, змогли дати належну відсіч україноненависникам та взяти на себе відповідальність за соціально-політичний стан в своїх областях», - зазначив Назар Горук.

За його словами, у Чернівецькій області, завдяки владі та «тушкам», спотворено волевиявлення громади. Керівництво області у ручному режимі контролює діяльність несвідомих депутатів. Виходячи з цього, опозиції не залишається нічого іншого, як самоорганізовуватися задля спротиву антиукраїнському режимові.

«У зв’язку з бездіяльністю керівництва обласної ради ми змушені брати ініціативу у свої руки», - підкреслив свободівець. Він додав, що Форум депутатів місцевих рад на захист української мови відбудеться наступного тижня.

1