Назар Горук просить керівників правоохоронних органів відпустити міліцейські патрулі по домівках

Назар Горук просить керівників правоохоронних органів відпустити міліцейські патрулі по домівках

14.01.2013, 00:32

Голова Чернівецької міської організації ВО "Свобода", депутат облради  Назар Горук через www.buknews.com.ua звернувся до керівників правоохоронних органів Чернівецької області з пропозицією відпустити міліцейські патрулі по домівках.

- Йдучи зараз по місту зауважив велику кількість правоохоронців, що досі перебувають на вулиці, під відкритим небом. Сьогодні вони весь день несли чергування у зв'язку з приїздом у місто міністрів закордонних справ України і Росії. Але сьогодні старий Новий рік, у цих людей є родини, діти, які так само хотіли б бачити їх вдома. Не варто змушувати їх і далі мерзнути на порожніх міських вулицях, - сказав Назар Горук.

Незважаючи на пізню годину, у центрі Чернівців всюди міліція. У центр міста не пускають транспорт. Як повідомив molbuk.ua, зупинилися високопоставлені гості у готелі "Георг палац". Біля готелю задовго до прибуття міністрів, близько 20.30 стояв автобус, де на гостей міста чекали представники народних колективів з Кіцманя та Шубранця. Артисти розповіли, що будуть розважати міністрів у ресторані - щедрувати та маланкуати для них. Відомо, що міністри перебуватимуть з візитом у Чернівцях два дні - 13-14 січня.

Фото molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (3)

назар ти редкий хрен..спочатку спровокував оцю ситуацію, а тепер просиш щоб хлопців відпустили. ти бику працівники міліції через таких дебілоїдів як  и і твої срободовці сімей не бачать тижнями................а ти тим часом бухаеш постійно синій побитий перевязаний

avatar

вввввввввввввв

13 січня 2013 21:00

Чуєш розумнику! Правоохоронні органи повинні працювати на людей а не проти! Так що спочатку думай що говориш!

avatar

ББ

14 січня 2013 00:19

to ББ
Таки на людей, а не на горе-політиків, що ніяк не розкрутяться.

avatar

Garik

14 січня 2013 11:24