Назар Горук потребує допомоги: облрада просить Демидова особисто проконтролювати справу побитого депутата

Назар Горук потребує допомоги: облрада просить Демидова особисто проконтролювати справу побитого депутата

04.09.2013, 18:49

Ми, друзі та знайомі Назара Горука, просимо всіх небайдужих про допомогу! Ми знаємо, що Назар звик сам вирішувати свої особисті проблеми. Але в житті виникають моменти, коли просто фізично не маєш змоги подолати труднощі. 29 серпня на Назара було скоєно напад і зараз він перебуває в лікарні на Фастівській і потребує нашої спільної допомоги. Звертаємося до всіх небайдужих людей, що можуть надати будь-яку допомогу. Знаємо, що зараз важко всім чесним людям, але просимо в добрих людей допомоги Назару на лікування та відновлення після операції. Спільно ми зробимо добре діло.

Для допомоги: 4585800005294861, «Дельта Банк», отримувач – Назар Горук.

Допис розміщено n-horuk.vkursi.com

Воночас колегія Чернівецької обласної ради звернулася до начальника Управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернівецькій області генерал-майора міліції Олександра Демидова щодо факту нападу на депутата Чернівецької обласної ради шостого скликання Назара Горука. Про це повідомляє прес-служба облради.

"Віддаючи належне професіоналізму ваших колег, колегія Чернівецької обласної ради звертається до Вас з проханням взяти розслідування цієї резонансної справи під особистий контроль з метою якнайшвидшого з’ясування усіх обставин цього інциденту, встановлення осіб зловмисників, виявлення мотивів та причин, які спонукали до вчинення цинічного злочину, – йдеться у листі. - Своєчасне інформування громадськості про результати слідства після його завершення, на думку депутатів обласної ради, дасть можливість попередити подібні випадки в майбутньому".

1