'Нашоукраїнець' Грушко сів у крісло Халатурника

"Нашоукраїнець" Грушко сів у крісло Халатурника

26.03.2012, 19:31

Головним лікарем обласної клінічної лікарні швидкої медичної допомоги, що по вулиці Фастівській у Чернівцях, призначено Олександра Івановича Грушка.

Його сьогодні представили колективу лікувальної установи. Педіатр за фахом, новопризначений керівник раніше був начальником обласного управління охорони здоров’я, головою облради, заступником голови облдержадміністрації. Олександр Грушко нині є депутатом обласної ради, належить до фракції “Нашої України”.

Його призначено замість Віктора Халатурника, стосовно якого прокуратурою Першотравневого району торік було порушено кримінальну справу: його обвинувачують у зловживанні службовим становищем та підробці документів. Чернівецькому головлікарю прокуратура "шиє" статтю Тимошенко. Йдеться про злочини, передбачені ч.3 ст.365 і ч.2 ст.366 КК України.

 Джерело: molbuk.ua

Питання про звільнення Віктора Халатурника депутати облради мали ухвалити на своїй сесії ще 16 березня. Проте тоді їм для цього не вистачило голосів. Проти звільнення Халатурника виступили депутати фракції "Фронт Змін", які вважали, що головлікара варто бодай заслухати, перш, ніж звільнити. На звільненні Віктора Халатурника від займаної посади особливо наполягав перший заступник голови Чернівецької ОДА Георгій Галиць. Він наполіг, щоб депутати вдруге повернулися до розгляду цього питання. Проте друге голосування виявилося так само безрезультатним. Обгрунтовуючи необхідність звільнення Віктора Халатурника, Георгій Галиць, зокрема, вказав, що з ним досягнуто компромісу щодо формулювання причини звільнення. Піти Халатурник мав у зв'язку з інвалідністю, яка нібито не дозволяє йому більше керувати такою великою установою. Зопалу перший віце-губренатор навіть зауважив, що тоді, можливо, інакше завершиться розгляд кримінальної справи. Ці слова депутати зустріли дружнім сміхом, розцінивши їх як прямий доказ того, що адміністрація закулісно впливає на прокуратуру.



КОМЕНТАРІ (6)

З Грушком буде як з Калинівським ринком. Використають і кинуть, як мене киданули. 

avatar

Максимюк

26 березня 2012 16:14

Це взагалі паскудна справа - йти на чуже місце, "живе", коли людину знімають заради того, аби звільнити дорогу наступному претенеденту. Ясна річ, мова про порядність та чесність не може йти, коли нинішні хлопці готові по трупах піти, аби сісти в тепленьке місце. Грушко далеко від них не пішов. Сидів і голосував так, як треба аби тільки  сісти в крісло. Цікаво, чи не будуть "мальчики кровавые" по ночах снитися.

avatar

Ігор

26 березня 2012 16:51

Очередной отмаз - пару лет до пенсии и т.д.

avatar

Депутат

26 березня 2012 17:58

А наступною відмазкою стане кандидат від НУ в кожному вибочому окрузі. Це крім єдиного від опозиції. За місце до пенсії треба відробляти потім по повній.

avatar

Спостерігач

26 березня 2012 17:59

Прокуратуре срочно надо вмешаться!!! В больницу попала просроченая тушка!!! Люди потравятся!!!

avatar

Иван

26 березня 2012 18:12

Грушко як і Ющенко, як і вся Наша Україна - продажна подстилка для Регіонів!!!! З нього толку не було в облраді - так він заказав Халатурника - свого друга та колегу по роботі!!!!

avatar

читач

26 березня 2012 23:12