'Народний фронт' вважає дострокові парламентські вибори сумнівними, але піде на них боротися за майбутнє України

"Народний фронт" вважає дострокові парламентські вибори сумнівними, але піде на них боротися за майбутнє України

20.05.2019, 17:28
Заява партії "Народний фронт"
 
Заява президента Зеленського про розпуск парламенту є винятково політичним рішенням і не має нічого спільного ні з правом, ні з Конституцією.

Безсумнівно, ми підемо боротися разом із нашими прихильниками за наш курс і майбутнє України на цих сумнівних дострокових парламентських виборах.

В інавгураційній промові не було нічого про порядок денний змін у країні, а лише про те, як на хвилі тимчасової популярності зайти до Верховної Ради.

Цим і зумовлене рішення президента про дочасні вибори.

1


КОМЕНТАРІ (3)

Всё,сливайте воду.ВЫБОРЫ БУДУТ.Мародёры смерились.От корыта ой как тяжело оторваться...даже сомнительному Народному Фронту.Да,нары-это не такое страшное дело-то. И там люди живут...а многие там вообще,как рыбы в воде.Чего НФ так бояться?Закон для всех один.А что ещё могут сказать представители клуба по интересам с рейтингом 0.4%?Да и многоходовочка провалилась с выходом из несуществующей коалиции.

avatar

20 травня 2019 18:30

Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.

avatar

Ага

20 травня 2019 19:52

Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.

avatar

20 травня 2019 20:04