«Народний фронт» створив свою групу в Чернівецькій міськраді, до якої приєдналися Ставчанський і Бешлей

«Народний фронт» створив свою групу в Чернівецькій міськраді, до якої приєдналися Ставчанський і Бешлей

29.05.2017, 16:06

Сьогодні під час сесії міськради Олексій Каспрук оголосив про створення депутатської групи «Спільними зусиллями захистимо Чернівці», яку очолив депутат Андрій Романчишин.

До складу групи увійшли 4 депутати фракції «БПП Солідарність» за квотою «Народного фронту» та один депутат «Самопомочі». Окрім самого Романчишина до групи доєднались «фронтовики» Кавуля, Греков та Осачук. П’ятим представником групи став член фракції «Самопомочі» Олександр Ставчанський.

"У сесійній залі чернівчан поділили за політичним забарвленням - пояснив мету створення цієї групи Андрій Романчишин, - Розглядаємо питання громади в сесійній залі декілька днів, ми не займаємося господаркою, у нас політиканство. Одним можна робити дитячі майданчики за бюджетні кошти, а іншим не можна". До цієї групи депутат запросив усіх тих міських обранців , які прагнуть займатися господаркою і хочуть відстояти права своїх виборців. - Чернівчани вже стогнуть від наших рішень.

 Якщо далі так буде продовжуватися, то наша група підтримує перевибори, щоб в законний спосіб змінити ситуацію - додав Андрій Романчишин. Іти на вибори запросив і міського голову, на що Олексій Каспрук відповів одним словом: - Легко."

Незабаром депутат від партії «Рідне місто» Володимир Бешлей також приєднався до створеної сьогодні у міській раді групи "Спільними зусиллями захистимо Чернівці".  Відповідну заяву народного обранця зачитав мер Олексій Каспрук

З аналогічною назвою «Спільними зусиллями захистимо Чернівці» з 2013 року існує громадська організація до засновників якої входять  представники «Народного фронту» Олексій Каспрук, Максим Бурбак, Сергій Лазарєв, Марія Філіпчук та Аліна Круглецька.

 За матеріалами http://times.cv.ua/, http://promin.cv.ua/, Агенція АСС

1