Бурбак заступився за вітчизняних IT-шників: 'Народний фронт' пропонує розвивати стартапи і облаштувати кордон з Росією за рахунок конфіскованих коштів Януковича (відео)

Бурбак заступився за вітчизняних IT-шників: "Народний фронт" пропонує розвивати стартапи і облаштувати кордон з Росією за рахунок конфіскованих коштів Януковича (відео)

07.06.2017, 09:40

"Народний фронт" пропонує направити 250 млн гривень від спецконфіскації коштів Януковича на підтримку українських стартапів, а саме - на створення національного Стартап Фонду України.

Про це з трибуни парламенту заявив керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак. 

"Це фонд для розробок в ІТ-галузі, які направлені на вирішення найбільших національних економічних і соціальних проблем. Такі фонди успішно працюють і приносять користь у США, Франції, Індії та інших країнах",  - підкреслив Бурбак. 

"Наші талановиті хлопці та дівчата повинні отримати  можливість розвивати українську  ІТ-галузь, тут отримати роботу і принести користь нашій економіці і своїй країні", - наголосив він.

Максим Бурбак також акцентував увагу про вимогу фракції направити 500 млн грн, отриманих від спецконфіскації, на інженерне облаштування кордону з Росією. 

"Я підкреслю, що за аналогічним українському проекту такі ж інженерні споруди на кордоні з Росією будує Литва та інші держави НАТО.  Закритий кордон з Росією – це гарантія національної безпеки", - наголосив керівник фракції.  

1