Максим Бурбак: 'Ми ніколи не ховалися за депутатську недоторканість': 'Народний фронт' одноголосно проголосував за зняття недоторканності (відео)

Максим Бурбак: "Ми ніколи не ховалися за депутатську недоторканість": "Народний фронт" одноголосно проголосував за зняття недоторканності (відео)

19.10.2017, 15:57

Фракція "Народний фронт" одноголосно підтримала зняття депутатської недоторканності і проголосувала за обидва відповідні законопроекти й направлення їх до Конституційного Суду.

"Ніхто ніколи не ховався за депутатською недоторканністю, і як би не перекручували окремі політики цю дискусію - це чітка публічна позиція. Фракція "Народний фронт" проголосувала за обидва законопроекти для того, щоб вони були направлені на розгляд в Конституційний Суд", - наголосив Максим Бурбак, виступаючи з парламентської трибуни.

"Фракція одноголосно підтримала зняття депутатської недоторканності в першому читанні і голосувала за її зняття, коли були подання від Генпрокурора на окремих депутатів. Тоді вперше було знято недоторканість з коаліційних депутатів", - сказав керівник фракції. 

1


КОМЕНТАРІ (3)

Это ваш конец!!

avatar

19 жовтня 2017 16:48

Що ви носитесь з цим Бурбаком, ніби так званий  Народний фронт конкретний пурец. Він що всі буковинські ЗМІ купив? Дешево, одначе, продаєтесь. Власне, якщо то лише для власної кишені, то, може й недешево...

avatar

Мойша

19 жовтня 2017 22:09

 Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.

avatar

Сокиряни

19 жовтня 2017 23:03