«Народний фронт» - найдисциплінованіша фракція, - ОПОРА

«Народний фронт» - найдисциплінованіша фракція, - ОПОРА

20.04.2018, 18:13

Фракція «Народний фронт» у Верховній Раді України продемонструвала найкращий показник присутності народних депутатів під час голосувань у квітні - 91%, у порівнянні з усіма іншими фракціями парламенту.

Про це йдеться у свіжому дослідженні ОПОРИ, опублікованому 20 квітня.

«Аналітики ОПОРИ підрахували безпосередню присутність під час голосувань кожної фракції парламенту. Найкращий цей показник у квітні був у депутатів «Народного фронту» (91%). Варто зазначити, що присутність – це показник участі народного депутата у голосуваннях протягом пленарних засідань Верховної Ради (голосування «так», «ні», «утримався», «не голосував») з часу набуття ним повноважень. Цей показник відрізняється від показників письмової та електронної реєстрації тим, що виявляє реальну присутність депутата в сесійній залі під час голосувань», - говориться у дослідженні.

Зазначимо, що згідно з дослідженнями незалежних експертів, представники фракції «Народний фронт» вже традиційно, протягом чотирьох останніх років, посідають перші місця рейтингів ефективності, підтримки реформаторських законів, найкращої відвідуваності пленарних засідань та ефективної роботи в комітетах.

1