'Народний фронт' і Бурбак недогодили Росії і куму Путіна

"Народний фронт" і Бурбак недогодили Росії і куму Путіна

06.09.2018, 12:03

Віктор Медведчук висловив переконання, що "каденция «Народного фронта» заканчивается, и с такими деятелями, как Бурбак, Левус, Княжицкий, Высоцкий и Парубий, никаких шансов попасть в следующую Раду у него нет". Про це повідомила Пресс-служба Виктора Медведчука.

Висловлювання Медведчука прокоментував народний депутат України Микола Княжицький: "Віктор Володимирович Медведчук дивна людина. Чомусь вирішив нас вкотре прорекламувати : "каденция "Народного фронта" заканчивается, и с такими деятелями, как Бурбак, Левус, Княжицкий, Высоцкий и Парубий, никаких шансов попасть в следующую Раду у него нет", - пише Медведчук. Вікторе Володимировичу, пишіть більше! З кожним Вашим словом шанси зростатимуть ! Дякую!)))"

Тим часом на російському телебаченні показали синхрон з виступом Максима Бурбака у парламенті, в якому йдеться про посилення санкцій проти агресора. 

Слава Україні! Героям Слава! Історичне гасло-вітання, яке вже давно ухвалила українська нація. Використовуючи на масових заходах, на фронті, стадіонах і в колах справжніх патріотів. Сьогодні парламент зробив перший крок до прийняття Закону і затвердження цього консолідованого рішення українського народу. PS: ну і підкинув чергову тему "запорєбрику" для їхніх гебельських ефірів, - прокоментував програму російського телебачення Максим Бурбак

1


КОМЕНТАРІ (3)

Бурбаче, навіть медведчук і той розуміє, що ви і ваш "гнилий фронт" вже так надоїли всім в Україні, що аж тошнить...

avatar

Юрій

06 вересня 2018 16:01

А бурбакові боти не відпрацьовують зарплату, мовчать, як риба...

avatar

Дьордій

06 вересня 2018 17:22

Княжицкий как человек - гавно. Лживая мразь, с гнилой душонкой.

Бурбак?.. шут гороховый, клоун.  

avatar

Сева

07 вересня 2018 07:32