'Народний Фронт' добряче застряг кісткою в горлі Медведчуку

"Народний Фронт" добряче застряг кісткою в горлі Медведчуку

30.05.2017, 20:49

Таку думку висловив лідер парламентської фракції Народного Фронту Максим Бурбак, коментуючи заяву Віктора Медведчука про те, що мінських домовленостей не виконують через позицію "Народного фронту".  

- Народний фронт добряче застряг кісткою в горлі московських вбивць та їхніх прислужників. Он як вже заспівали. Раджу всіляким медведчукам не розслаблятись, Народний Фронт не відступиться, ми захищали і будемо захищати суверенітет, незалежність, волю і територію України. І якщо при цьому ми "заважаємо" ворогу - значить все правильно робимо!!! - написав народний депутат України Максим Бурбак на своїй сторінці у ФБ

ДОВІДКОВО: 

Українська "партія війни", якою передусім є "Народний фронт", заважає виконати Мінські угоди про врегулювання ситуації на Донбасі. Про це в інтерв'ю виданню "Коммерсантъ" заявив близький до президента РФ Володимира Путіна український політик Віктор Медведчук.

Він не озвучив назви партії, але сказав, що має на увазі політичне утворення, яке очолює екс-прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, тобто "Народний фронт".

За словами Медведчука, парламентська фракція цієї партії сповідує принцип "Росія – це агресор, і в Україні "має бути покінчено" з усім, що пов'язано з РФ".

1


КОМЕНТАРІ (2)

Пане Юрiю,смотрите не сотрите губы,когда отсасываете по очереди у этой воровской шоблы.

avatar

Володя

31 травня 2017 06:52

До Бурбака!

Ти краще розкажи чому Сєня після зустрічі із Обамою почав курити тремтячими руками? Боронь боже мати таких як ти захисників. Між тобою і Медведчуком немає різниці. На гіляці один одного не переважите.

avatar

31 травня 2017 18:26