Народний депутат запрошує буковинців розповісти про чесноти Галиця, бо того дуже шанують у Києві

Народний депутат запрошує буковинців розповісти про чесноти Галиця, бо того дуже шанують у Києві

02.03.2015, 17:57

Народний депутат України Максим Бурбак отримав відповідь на своє повторне звернення щодо працевлаштування у Фонді соцстраху Г.Галиця. 

Наша облдержадміністрація часів режиму Януковича - просто кузня кадрів для соцфондів. Он які "талановиті" люди виходять. Пропоную усім доповнити список чеснот Галиця для пана В.Акопяна у вигляді численних звернень вдячних буковинців. Впевнений, що багатьом чернівчанам буде що написати про колишнього заступника голови облдержадміністрації та голову фракції регіоналів в облраді. Може тоді до Акопяна дійде, що за кадр у нього працює. До речі, Михайлішин також з соцфонду з Києва десантувався в Чернівці, - покоментував отриману відповідь народний депутат України Максим Бурбак.

 

1


КОМЕНТАРІ (4)

Коли цей проплачений роботою займеться? 

avatar

петро

02 березня 2015 21:15

Мені здається, що сьогодні в області і в країні вже зовсім інші проблеми більш актуальні. Зростання цін, падіння купівельної спроможності громадян, девальвація національної валюти, тотальна корупція на всіх рівнях. Це мало би більше хвилювати шановного народного депутата,ніж доганяння Галиця з якихось ообистих мотивів. Хай розповість про сьогоднішніх можновладців.

avatar

Працівник ОДА

03 березня 2015 08:35

Пане чи пані працівник ОДА, саме з таких дрібничок і виникають актуальні проблеми. Сьогоднішні можновладці в більшості випадків вони є "вчорашніми". Це стосується і Вашої контори, дивився нараду проведену Фіщуком, 80% старі обличчя.

avatar

Василь

03 березня 2015 09:51

Хтось може пояснити Бурбаку, що у повноваження народного депутата входить дещо інше?! Те, що він робить - це рівень сільських бабусь. Нехай розкаже поо свої досягнення краще.

avatar

Чернівчанка

03 березня 2015 17:55