Народний депутат Тіміш каже, що у Новоселицькому районі його взяли під міліцейський супровід

Народний депутат Тіміш каже, що у Новоселицькому районі його взяли під міліцейський супровід

04.05.2015, 00:59

Про це народний депутат України Григорій Тіміш написав на своїй сторінці у ФБ: "ЗУСТРІЧ З ВИБОРЦЯМИ В НОВОСЕЛИЦЬКОМУ РАЙОНІ ДОВЕЛОСЯ ПРОВОДИТИ У СУПРОВОДІ МІЛІЦІОНЕРА". 

- З грудня минулого року я провів багато зустрічей по всьому округу і ніколи не просив про  присутність представників правоохоронних органів, - поділився подробицями народний депутат Тіміш. - «З району казали, що так треба» – відповів мені міліціонер, який то і діло намагався не відходити від мене ні на крок. Такої поваги до власної персони  не відчував з парламентських виборів 2012 року, йдучи кандидатом у депутати від опозиційного тоді УДАРу. Тільки тодішня влада від ПРегіонів надавала «всебічну допомогу» і супровід працівників органів, перевіряла машину по дорозі саме тоді, коли я забирав агітпродукцію з обласного штабу….  Щоправда і в 2014-му році Новоселицька міліція на вимогу представників штабу одного з кандидатів також майже провела обшук у нашому штабі Блоку Петра Порошенка. 

Невже керівництво району так сильно переймається моїм здоров'ям і безпекою? Не думаю, бо інші депутати теж приїздили в область, але такого супроводу і заходів безпеки не спостерігалося.  Чи означає це, що разом з новим керівництвом  в область загалом  і у Новоселицький район зокрема повертаються  старі норми і порядки?

ДОВІДКОВО:

Головою Новоселицької РДА призначено Євгенію Бойко.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Чі гіцуга, сциш? Ну беу мулт ракіу. І все буде в порядку. Ніхто тебе не буде супроводжувати. А то ти як нап’єшся, то дуже агресивний.

avatar

1

04 травня 2015 07:00