Народний депутат Максим Бурбак звернувся до силовиків перевірити слова Маніліча

Народний депутат Максим Бурбак звернувся до силовиків перевірити слова Маніліча

25.12.2014, 16:32

Народний депутат України Максим Бурбак (204 в/о) звернувся до Генерального прокурора України, МВС та СБУ з проханням перевірити слова заступника голови Чернівецької обласної ради Валентина Маніліча про злочинне угруповання яке нібито діє на території області.

 - Вирішив допомогти Манілічу в тяжкій та кропіткій праці по виявленню стійкого злочинного угрупування, яке, з його слів, очолюють правоохоронці Буковини. Це вже справа честі наших силовиків ретельно перевірити наявні у Маніліча факти та виявити банду перевертнів. Пропоную надати особисту охорону Манілічу як важливому свідку. Якщо ж серйозно, то його обов'язок оприлюднити ці факти та вимагати порушення кримінальної справи, - прокоментував своє депутатське звернення народний депутат України Максим Бурбак. 

 

Нагадаємо, під час сесії обласної ради минулого тижня Валентин Маніліч заявив, що на території Буковини діють угрупування, мета якого - дестабілізація суспільно-політичної ситуації в області, дискредитація місцевого самоврядування і його звільнення. Посадовець також заявив, що до цього угрупування входять правоохоронці, депутати та інші посадові особи Чернівецької області, які діють за попередньою змовою.

У п’ятницю "Майдан" пікетуватиме приміщення Чернівецької облради з вимогою відставки Маніліча. 

1


КОМЕНТАРІ (2)

Як уже набридли ці яйценюки, бурбаки, каспруки,,,,,,,,,,

avatar

((((((((

25 грудня 2014 15:22

а шо подейкує лже(видалено адміном) Єреміца галЬя))) шо подейкує Є(видалено адміном)еміца (видалено адміном)))) як там Бурбак відгрівся з нагрітого)))) (видалено адміном) (видалено адміном)

avatar

(видалено адміном)

25 грудня 2014 21:54