Народний депутат Іван Рибак побачив спроби демонізувати Верховну Раду України

Народний депутат Іван Рибак побачив спроби демонізувати Верховну Раду України

07.05.2019, 08:54

Народний депутат України Іван Рибак (фракція БПП) звернувся до співвітчизників не демонізувати нинішній парламент. 

- ХОЧУ ЧУТИ ДУМКУ! Читаю в мережах, що нібито народні депутати проти інавгурації Зеленського 19-го травня. А в народних депутатів хтось питав? Мені особисто ніхто не дзвонив. Зв‘яжіться, спитайте, мій номер є в неті, я скажу свою думку. Не потрібно демонізувати ВР якщо з нами ніхто не спілкується. Ми вибрані Виборцями і теж представляємо Українців, - заявив Іван Рибак. - Щодо розпуску. Я готовий підписатись під саморозпуском ВР аби тільки не спекулювали про те, що ми тримаємось за свої крісла. Це штампи, які нав‘язують українцям.

1


КОМЕНТАРІ (2)

"Не потрібно демонізувати" дякую не смішно. Ви думку, з цього приводу, свого колеги Бурбака яку він озвучив чудово знаєте, то чи не є це чистої води "тримання за крісло"? А щодо вашої особистої готовності, то побачимо як будете голосувати 14 числа. Покищо це все і ваше бла-бла-бла.

avatar

Шламп не штамп

07 травня 2019 09:47

А дійсно... Чому би Вам, Іване Петровичу, 14 травня не виступити з трибуни ВР і закликати депутатів до 2 справ: 1. Проголосувати за 19 травня, як день інаугарації обраного президента.  2.Зібрати підписи 150 депутатів ВР і саморозпуститись... Оце і буде гідний вчинок...

avatar

Юрій

07 травня 2019 14:57