Нардепи об’єднання «Буковина» не голосували за дорожні поправки Бурбака, зате тепер активно на них піаряться (ВІДЕО)

Нардепи об’єднання «Буковина» не голосували за дорожні поправки Бурбака, зате тепер активно на них піаряться (ВІДЕО)

13.02.2016, 20:33

На ремонт буковинських доріг зібрали вже понад 145 мільйонів гривень за рахунок понадпланових надходжень від Чернівецької митниці. Про це під час прес-конференції у Чернівцях повідомив  народний депутат України Максим Бурбак.  

-          Ми державотворці, як би пафосно це не звучало, нас не цікавлять рейтинги, ми беремо на себе відповідальність і робимо справу, - заявив народний депутат України Максим Бурбак. -

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп Рибак піариться з білбордів на дорогах Буковини, які зробили за гроші митниці

 -           А в цей час хтось переживає про свій рейтинг, дбає про те, щоб подобатися виборцям, їздить по своєму округу, розповідаючи, що почав ремонт доріг. І в той самий час не голосує в сесійній залі за дорожні поправки до закону з конкретним переліком автодоріг області, який я подавав. Хоча це також дороги і в його виборчому окрузі: до Вашківців, і до Путили. Мова про експеримент, який запровадив уряд,  з фінансування ремонту доріг  за кошти перевиконання доходів Чернівецькою митницею. Станом на 1 лютого 2016 року на рахунках казначейства у Чернівецькій області на ці цілі вже зібрано  145 мільйонів гривень, - повідомив Максим Бурбак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп Оксана Продан більше шкодить, ніж допомагає буковинським дорогам

 -          Мої поправки містили конкретний перелік доріг, але члени міжфракційного об’єднання «Буковина» проігнорували голосування.  Зате тепер ставлять біл-борди і кажуть, що це ми зробили. Очевидно, що це фальстарт перед виборами, - підсумував нардеп.

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Нардеп Рибак плагіатить і піариться на дорожніх ініціативах нардепа Бурбака

1


КОМЕНТАРІ (1)

 Терпеть не  могу  Ляшко,  но  он  прав  отношением  Яценюка-Бурбака-Рыбака-...и  всего  кодла с  ВР.  Действительно-"скотиняки"!    Не  дать  нормального  финансирования  на  дороги  к  родным  пенатам?  А  что  тогда  говорить  о  "хозяйствовании"   в  Украине?  После  16-го  идите,  идите   и не  просто  идите,  а  на.....

avatar

Фурманов

13 лютого 2016 19:39