Нардеп засвідчив повагу чорнобильцям

Нардеп засвідчив повагу чорнобильцям

18.04.2013, 21:51

Напередодні 27-ї річниці Чорнобильської катастрофи з ініціативи народного депутата України Максима Бурбака були вшановані чернівецькі учасники ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, які внаслідок важких недуг сьогодні прикуті до інвалідного візка. Їх вдома відвідала помічник-консультант народного депутата Аліна Круглецька, яка вручила інвалідам в подарунок від народного депутата комплекти постільної білизни, а також особисте звернення   Максима Бурбака, в якому він інформував «чорнобильців», як він, як народний депутат, може сприяти їм у вирішенні  проблем та яким чином вони можуть звертатись до нього зі своїми заявами та пропозиціями.

1


КОМЕНТАРІ (7)

Ну і чим "піклування" про чорнобильців "а-ля Бурбак" відрізняється від аналогічного піклування влади? Ті самі комплекти білизни (блін, пледи забув!), ті самі постановочні фотографії типу "Помічник-консультант народного депутата України А.Круглецька: Ми завжди будемо пам"ятати про ваш подвиг та ціну, яку ви заплатили за щасливе майбутнє наших дітей!", ті самі звернення й підписи... Взагалі ВСЕ те САМЕ! Сумно якось...

 

А дати бодай трьом сім"ям по 1000 гривень слабо? Чи Бурбак так уже бідує у жінки на шиї, що для нього сума у 3000 гривень непідйомна?!

avatar

Цирк на дроті

18 квітня 2013 17:11

avatar

Alina Kruglecka

18 квітня 2013 19:51

Михайлишин хтось и не нардеп, а таких вот подарочков делает в сотни раз больше. Никак Бурбачком не может понять что депутат не белье должен дарить, а законы писать и принимать по которым можно жить по человечески
avatar

Василь

19 квітня 2013 08:05

Цікаво, а скільки коштує розмістити таку уйню на цьому сайті ?
avatar

Петро

19 квітня 2013 08:10

Да, ну Круглецкая и жжет:))

avatar

Ivan

19 квітня 2013 11:35

Це звучить типу так: ми напрередодні дня вшанування памяті ходили по чорнобильцях і розповідали їм, що краще звертатися не безпосередньо до органів соціального захисту, а спершу до народного депутата, який сам буде звертатися до органів соціального захисту, а потім напише красивий звіт. Так що - буде швидше, чи може так чорнобильці отримають більше грошей і пільг - більше, ніж їх є у бюжеті?

avatar

Рома

19 квітня 2013 11:59

Прочитав матеріал, а потім коментарі і не зрозумів запалу тих, хто сховався за ніками Іван-Роман. Чим викликаний такий запал? Тим, що мова йде про незручного для буковинських владників Бурбака? Ради бога, хлопці (а, може, дівчата) чи туди ви свій запал спрямовуєте? Більше нічого коментувати? До речі, хочу зауважити "Ромі", що органи соціального захисту сьогодні є заручниками чисельних інструкцій, які обмежують і так куцу допомогу чорнобильцям. Багато чорнобильських проблем вимагають вирішення на державному рівні. До того ж крім соцзахисту чорнобильцям (і не тільки їм) приходиться звертатись до різних інстанцій і часто-густо приходиться їм зустрічатись з відвертим пофігізмом і байдужістю. Так що допомога депутатів (і не тільки Бурбака) їм ніяк не завадить.

avatar

Об'єктивно

19 квітня 2013 15:12