Нардеп з Буковини закликав пильнувати за тими, хто роками розкрадав Україну та довів країну, область та райони до такого стану, а після перемоги хоче знову дорватися до брудних справ

Нардеп з Буковини закликав пильнувати за тими, хто роками розкрадав Україну та довів країну, область та райони до такого стану, а після перемоги хоче знову дорватися до брудних справ

03.04.2022, 16:43

Народний депутат України Максим Заремський поділився важливим спостереженням.

Про це він написав на своїй сторінці у ФБ. 

Почав помічати, що ті, хто розкрадали Україну, область та райони роками, - активізувались та зараз, де-не-де, почали по одному трохи включатись та «гуманітарнити», допомагати. Або створюють образ цього, або реально покаялись в своїх гріхах, хоча мало в це віриться. Люди то добре знають, хто є хто.

Ось лише тільки, чи це допомога передана іншими людьми із-за кордону і просто роздається ними від свого імені, чи це придбано за їхні особисті кошти (стали особистими, які накрали із державної казни); чи це робиться для вигляду, і чи на довго ця  їхня робота. Подивимось, як буде розвиватись ситуація надалі.

Хочеться, щоб всі долучались до підтримки та все робили для допомоги нашій Армії та волонтерам, а особливо ті, хто роками розкрадав Україну, а деяких то вже і немає давно в Україні, а деякі тишком-нишком хочуть пересидіти нічого не роблячи, не допомагаючи нічим і заявитись в правильному місці та в правильний час!

Хочеться, щоб не робили вигляд, що так сильно переживають та допомагають, лише з однією метою: знову дорватись потім до своїх брудних справ, скориставшись зараз ситуацією в країні та довірою людей, бо таких було і буде багато! Про це вже після Перемоги!

Будьмо мудрими і пам’ятаємо хто та як довів Україну, область та райони до такого стану справ!

А до справжніх патріотів краю звертаюсь: допомагайте Армії, волонтерам, людям, які цього потребують. Прохання поширити даний допис! Дякую?Все буде Україна????????

 

 

 ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? 

 

1