Нардеп від «Самопомочі» Анна Романова розкриткувала 'чернівецьких при владі у Києві', які не захищають інтереси міста (+відео)

Нардеп від «Самопомочі» Анна Романова розкриткувала "чернівецьких при владі у Києві", які не захищають інтереси міста (+відео)

23.09.2015, 15:29

У вівторок, 23 вересня, у Чернівцях перебувають народні депутати України від фракції «Самопоміч» Романова Анна Анатоліївна, яка є членом Комітету з питань сімї, молодіжної політики, спорту та туризму та Сидорович Руслан Михайлович - член Комітету з питань правової політики та правосуддя. У рамках візиту гості провели прес-конференцію, на якій відповіли на питання журналістів.

Народний депутат України від «Самопомочі» Анна Романова  вказала на  велетенський туристичний потенціал Чернівців і що стоїть на заваді його розвитку.

- Чернівці – моє улюблене місто в Україні, –   пояснила  народний депутат України від «Самопомочі» Анна Романова, яка сама родом з Чернігівщини. -  Подорожуючи Україною, люблю приїжджати саме до Чернівців. Тут немає ще такого напливу туристів, як у Львові. Готелі не так сильно заповнені. Тому з егоїстичної точки зору мені, як туристці, дуже цікаво в таких комфортних умовах пізнавати ваше чудове місто, насолоджуватися красою Чернівців. Але з економічної точки зору, перспектив розвитку міста і для його ділової активності – це, звичайно, не дуже добре.  

У Чернівцях проблема з транспортними перевезеннями не лише в середині міста, про що сказав мій колега. Тут загалом великі проблеми з транспортною логістикою. Чому так склалося, що залізницею з Одеси до Чернівців треба їхати аж 18 годин?  Мені це незрозуміло. При тому, що 40 відсотків туристів, згідно з дослідженнями, віддають саме такому сполученню. Чому досі не відродили аеропорт, але авіаційне сполучення досі не налагоджене. В рамках усієї України Чернівці залишилися в транспортній ізоляції і це суттєва проблема для розвитку того ж туризму, ділової і інвестиційної активності.

Мене, наприклад, дуже дивує, що при владі у Києві дуже багато чернівецьких, багато вихідців з Чернівці займають найвищі посади у державній владі, але про проблеми Чернівців у Верховній Раді України майже не говорять.  Чому питання залізничного сполучення, авіаційного не піднімаються у Верховній Раді України, якщо там так багато чернівецьких? Ми чуємо про Одесу, Львів, люди лобіюють інтереси своїх малих батьківщин. Тільки про Чернівці ніколи не чути. Чи не єдиний виняток – експеримент з коштами митниці для ремонту доріг. Але до цього Чернівці майже не звучали.     

Можна прибрати місто, відремонтувати дороги і тротуари... У Чернівці можна буде приїхати, погуляти, але для повноцінного життя місцевих мешканців цього буде недостатньо.  Якщо тут не буде точок економічного росту, то наші діти так само змушені будуть виїжджати на заробітки.  Чернівці – це перлина, яка потребує правильного обрамлення, - сказала  народний депутат України від «Самопомочі» Анна Романова. 

1


КОМЕНТАРІ (5)

не цій (видалено адміном) когось критикувати. люди не дурні за самобидлам корупціонерів і злодіїв та прихлибам всяких цурканів голосувати ніхто не буде

avatar

Олег

23 вересня 2015 12:42

Ох уже ці приїзжі депутати! Заїдуть на деньок, і все їм ясно. Мудріші за самих мудрих.

avatar

Кирило

23 вересня 2015 13:56

НАРЕШТІ В МІСТІ З'ЯВИЛИСЬ ПРОФЕСІОНАЛИ, МОЛОДЦІ!

avatar

Молодці

23 вересня 2015 16:32

Вот хороші у нас депутати -http://m.vk.com/photo8465082_319557657 -еротичного жанру. А на цьому інтригуючому фото - http://cs10534.vk.me/u8465082/-6/y_fca16dfc.jpg напевно на брітні спірс хоче бути схожою. Це фотки напевно коли мером хотіла бути...
avatar

Вася

28 листопада 2015 01:55

Цікаві сімейні цінності пропагуються, шведські напевно
avatar

Вася

28 листопада 2015 02:00