Нардеп Тіміш розповів новоселицьким медикам про реформу галузі і збереження мережі медичних закладів

Нардеп Тіміш розповів новоселицьким медикам про реформу галузі і збереження мережі медичних закладів

13.12.2017, 18:41

Народний депутат України Григорій Тіміш (фракція БПП-"Солідарність") провів прийом громадян в місті Новоселиця. За словами парламентаря, це був прийом  виїзного характеру: "пішли до працівників бюджетних установ".

Гарна зустріч і фахова дискусія відбулася з медичним персоналом Новоселицького Центру первинної медико-санітарної допомоги, керівником якого є дуже поважна в районі і області людина, фахівець своєї справи пан В’ячеслав Бежан. Новоселицький ЦПМСД одним з перших в області ввів електронну реєстрацію, попередньо придбавши необхідне обладнання. 

З січня 2018 року Центри первинної медико-санітарної допомоги у містах та районах перетворять на неприбуткові комунальні підприємства. Держава гарантуватиме кожній людині безкоштовний пакет медпослуг, а оплата за його надання буде надходити саме туди, де лікується хворий.

Водночас такий підхід непокоїть людей, особливо в селах, це може призвести до закриття багатьох закладів, - вважають люди.  

Ідея керівника Новоселицького Центру первинної медико-санітарної допомоги, яку поділяє й підтримує весь колектив, полягає в збереженні єдиного медичного простору на етапі формування нових громад.

Під час відвертого спілкування пролунало чимало пропозицій стосовно фінансового забезпечення медичної галузі, покращення медичного обслуговування тощо.

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп Тіміш обіцяє сприяти будівництву нового корпусу сучасної школи в Тисовцях (оновлено)

- Наше завдання полягає в незворотності процесу реформ і в максимальному збереженні мережі медичних закладів, - сказав Григорій Тіміш. - У Чернівецькій області має бути саме так і не інакше. Для цього існує необхідний ресурс, який ще до кінця не розкритий. Створення нових ОТГ дасть можливість максимально ефективно розвиватись громадам!

Зачепили і питання майбутніх виборів до Новоселицької ОТГ, багато поважних фахівців-лікарів є кандидатами в депутати від політичної сили БПП-"Солідарність». 

- Побажаємо їм успіхів! - заявив Григорій Тіміш

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

1


КОМЕНТАРІ (3)

Более "пустого  места" и бестолкового,  как  Тимиш,  в  ВР  видеть  не  приходилось.  

avatar

Йося

14 грудня 2017 07:20

Йося, а ти багато толкових знаєш? Тіміш - депутат з народу і з народом! Увесь свій час проводить на округу і з виборцями. Честь і хвала таким нардепам!

avatar

Йосі

14 грудня 2017 10:58

Тімішу нічого  гріти  ж..у  біля "народу". Він  повинен  працювати в ВР  на   Буковину,працювати  з  міністрами, мати звязок з бюджетним комітетом. Погляньте  на сусідні області, де  все будується, ремонтується,... Тільки не на Буковині. Єдине,  це  крадуть і вивозять  за кордон ліс.  та  процвітають Яценюки-Бурбаки.....

avatar

Йося

14 грудня 2017 11:36