Нардеп Семенюк через те, що Рада не працює, віддав зарплату дітям-інвалідам

Нардеп Семенюк через те, що Рада не працює, віддав зарплату дітям-інвалідам

15.02.2013, 18:49

Народний депутат від 204 округу Артем Семенюк віддав свою депутатську зарплату Сокирянському районному центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів.

Про це у четвер в ефірі каналу "Чернівці" повідомив голова ОДА Михайло Папієв.

"Артем Олексійович віддав свою заробітну плату цьому будинку. Я хочу, щоби й інші нардепи брали приклад з нього", - повідомив губернатор.

Щоправда, свій депутатський заробіток нардеп Семенюк віддаватиме закладові не постійно.

Про це депутат розповів у телефонній розмові журналістові molbuk.ua

"Це не постійна акція. Ця акція – через те, що ми не працюємо. Ви бачите, зараз Верховна Рада не працює, тому що заблоковані трибуни. Допоки будуть заблоковані трибуни, доти я віддаватиму всю свою заробітну плату за те, що я не працював", - пояснив Артем Семенюк.

На запитання "Який розмір вашої депутатської зарплати?", Семенюк відповісти не зміг:

"Не можу це сказати вам у телефонному режимі. Коли вже перерахується, тоді ви мені зателефонуйте і я вам скажу, який розмір був перерахований", - додав обранець.

У самому закладі повідомили, що Артем Семенюк ще напередодні виборів обіцяв їм періодично допомагати фінансово.

"Вчора ми подали наші банківські реквізити на Чернівці, - каже керівник закладу Ірина ТРАЧУК. – Скільки коштів депутат нам перечислить – наразі невідомо. Нам будь-яка допомога корисна".

Джерело: milbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

Сильний хід, нічого не скажеш. Чистої води піар, звичайно, але на фоні нульового рейтингу ради цікава подія. На чистому блокуванні багато очків не заробиш. Вже відчуваю, як штаби Бурбака, Федорука, Ванзуряка нервово курять в куточку. Папієв їх і тут переграв. Тенденція однако!

avatar

піарник

15 лютого 2013 14:51

avatar

Юрій Чорней

15 лютого 2013 15:07