Нардеп Оксана Продан звинуватила прем'єр-міністра України Яценюка, що він особисто проти неї

Нардеп Оксана Продан звинуватила прем'єр-міністра України Яценюка, що він особисто проти неї

28.04.2015, 12:07

Нардеп Оксана Продан звинуватила прем'єр-міністра України Яценюка у знищенні конкурсу на посаду головного податківця, на яку вона претендувала. Про це народний депутат України від Блоку Петра Порошенка написала на своїй сторінці у ФБ. 

ДОВІДКОВО:

Члени конкурсної комісії вирішили взяти додатковий час, щоб ґрунтовно оцінити можливості кожного кандидата.

Яресько руководит конкурсом на пост гравы ГФС / Фото УНИАН

Конкурсна комісія Міністерства фінансів України до 30 квітня продовжила термін подання прем'єр-міністру України Арсенію Яценюку рекомендацій щодо претендентів на посаду голови Державної фіскальної служби, повідомляється на сайті Мінфіну.

Згідно з повідомленням, члени конкурсної комісії, за погодженням з прем'єром, вирішили взяти додатковий час, щоб мати можливість ґрунтовно оцінити можливості кожного кандидата.

У повідомленні наголошується, що в понеділок, 27 квітня, кожен із членів комісії представить своїх фіналістів.

«Тому буде достатньо часу для прийняття правильного рішення, і для обговорення в колі Ради», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, конкурсна комісія Міністерства фінансів України від 23 квітня провела відкрите слухання 12 кандидатів на посаду голови Державної фіскальної служби України в режимі онлайн-трансляції. За результатами заслуховування кандидатур комісія має представити перелік кандидатів на посаду голови ДФС на розгляд Кабінету міністрів України.

До списку фіналістів конкурсного відбору увійшли 12 кандидатів: Геннадій Васюков, Віктор Гладун, Дмитро Деревицький, Юлія Дроговоз, Андрій Коломієць, Олексій Любченко, Максим Мокляк, Роман Насиров, Ігор Петрашко, Оксана Продан, Денис Фудашкін, Ніна Южаніна.

Раніше прем'єр-міністр Арсеній Яценюк доручив міністру фінансів Наталії Яресько очолити конкурсну комісію, яка займеться відбором нового голови ДФС у зв'язку зі звільненням з цієї посади Ігоря Білоуса.

Кабмін прийняв відставку Білоуса 23 березня, а також звільнив його заступників - Володимира Хоменка та Анатолія Макаренка, які курирували податкову міліцію і митницю.

Детальніше читайте на УНІАН:http://economics.unian.ua/finance/1071125-minfin-vidklav-do-30-kvitnya-obrannya-novogo-golovi-fiskalnoji-slujbi.html

1


КОМЕНТАРІ (4)

Да против тебя и твоего мужа весь город вместе с предприниматилями,таможениками,налоговиками и всеми кого ты перечислила.

avatar

реально

28 квітня 2015 09:38

Тебе до Яценюка как свине до звёзд,если он решил что ситуация при тебе только у сугубиться а она только усугубиться,значит выводы сделаны правильно.

avatar

реально

28 квітня 2015 09:53

тебе реально страшно кроликовский холуй? )))) вам осталось до осени. Народ прозрел - покатайся в общественном транспорте, в магазинах.Услышишь как твоего яйценюха народ любит. ))))) Рейтинги НФ уже за плинтусом ))))))

avatar

реальному предприниматИлю

28 квітня 2015 12:28

Продан головою ДФС країни, Башлея головою ДФУ області, а Васю Продана в місті !!!

avatar

!!!

29 квітня 2015 11:41