Нардеп Оксана Продан ухилилась від запитання про партію, від якої вона піде на вибори

Нардеп Оксана Продан ухилилась від запитання про партію, від якої вона піде на вибори

16.10.2017, 18:08

Народний депутат від БПП Оксана Продан ухилилась від відповіді на запитання журналістів про те, від якої політичної партії вона балотуватиметься на наступних парламентських виборах.

 Від БПП-"Солідарність" чи "Батьківщини"? Відповідь на пряме запитання парламентарка традиційно поховала у словесній полові.

Зокрема, сьогодні під час прес-конференції у Чернівцях журналісти поцікавились в Оксани Продан, від якої політсили вона наступного разу балотуватиметься до парламенту - від БПП чи "Батьківщини".

Натомість депутат уникнула прямої відповіді на це запитання.

"Я на даний момент не думаю про завтрашні вибори, і не думаю про те, як задовільнити ваші питання. Я на даний момент думаю про те, як зробити так, щоби в бюджеті на 2018 рік були кошти...", - сказала вона. - Мені здається, що ми бачимо, хто де знаходиться і хто що робить... І хто як виконує свої громадянські обіцянки. 

Після того, як присутній на прес-конференції народний депутат України Олег Барна прийшов на допомогу колезі Оксані Продан, сказавши, що спробує "задовольнити" журналіста Петра Кобевка і став повчати інших присутніх на прес-конференції, які питання вони повинні ставити, між нардепами і представниками ЗМІ виникла  словесна суперечка. Після чого частина журналістів  відмовилися слухати повчання народних депутатів України і залишили прес-конференцію. 

Деякі народні депутати України від БПП-"Солідарність", схоже, настільки звикли спілкуватися з "підставками для мікрофонів" у зручних для себе студіях, що вдалися до особистих випадів на адресу чернівецьких журналістів за поставлені ними незручні запитання, - розповів Юрій Чорней. -  Що ж, зазвичай на особисте переходять тоді, коли немає що відповісти по суті поставлених запитань. Напевно саме цим запам'ятається приїзд до Чернівців цілого десанту нардепів від БПП-"Солідарність" на Перші Загальні збори Чернівецької територіальної організації Партії. Вони довго ховалися у тіні, а коли нарешті вийшли на люди, то виявилися не готовими до живого спілкування. А відповіді на прямі запитання традиційно ховали у словесній полові.

Частково використано матеріали molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (3)

А що пани Кобевко та Чорней це і є люди на які вийшла Солідарність? Чи може вас дістає те, що  область кулявлобники  під прапором Солідарності довели до ручки, а сьогоднішня конференція напевне покладе цьому край? Тільки чи не запізно прснулась Солідарність? Дай Боже. щоб це було не так.

avatar

Чернівчанин

16 жовтня 2017 21:15

Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.

avatar

Ян

16 жовтня 2017 23:05

Те,кто именует себя журналистами,до онных далеко.Приглаженные,прикормленные,хмельные,поют в одну дудку,жить хотят багато,вот и компромиссничают с совестью.

avatar

Одессит Жора

17 жовтня 2017 20:22