Нардеп Оксана Продан повідомила, що з Грузії їй повернули вкрадений джип

Нардеп Оксана Продан повідомила, що з Грузії їй повернули вкрадений джип

23.04.2018, 11:28

Вкрадений автомобіль Тойота RAV4 народного депутата України від БПП Оксани Продан знайшли у Грузії.

Про це вона повідомила на власній сторінці у Facebook.

"Пам’ятаєте, в грудні 2016-го у мене вкрали машину? Її знайшли! В Грузії.Історія її повернення в Україну складна, але ми її пройшли. Дякую окремим нашим правоохоронцям, які всупереч загальному небажанню всієі системи, допомагали мені повернути машину. Дуже дякую грузинам на всіх етапах і рівнях, бо вони не тільки затримали, зберегли машинку, але й справді максимально допомогли мені її повернути", - написала Продан.



Нагадаємо, у грудні 2016 року Оксана Продан повідомила, що у неї вкрали її автомобіль, який політик придбала лише два місяці перед тим за один мільйон гривень.

Пізніше в ефірі передачі "Шустер LIVE" лідер політичної партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко зачитав приватне листування у чаті між нардепами БПП:

"Допис із внутрішнього клубу-чату депутатів Блоку Петра Порошенка вчора: "Той, хто завтра, тобто сьогодні, виступить щодо зростання злочинності, крадіжки автомобілів, катастрофічного падіння показників розкриття злочинів по Україні, то отримає карт-бланш під час розгляду бюджету в другому читанні. Звертаюся до всіх: ми не маємо втратити п’ятницю". Це посилає депутат БПП Ірина Фріз, колишній його прес-секретар. І в цьому чаті 137 людей".

Джерело: molbuk.ua


 

1