Поки нардеп Мазурашу храмував у Чинуша з Данилом і Гешком, Карімова придумала для нього першу справу

Поки нардеп Мазурашу храмував у Чинуша з Данилом і Гешком, Карімова придумала для нього першу справу

13.08.2019, 11:31

Обраний народним депутатом України Георгій Мазурашу подякував відомому на Буковині підприємцю Валерію Чинушу за гостинність. 

- Приємно, коли гарно підтримуються традиції, наприклад, "храмування";)Гаврилівці (Кіцманський район). Дякую, Валерій Миколайович, за гостинність;) Дякую, Іван Тарасович, за транспортну підтримку;) А до вечора я встиг і на пробіжку;) Але про це окремо:) - написав Г.Мазурашу на своїй сторінці у ФБ. 

Приблизно у той самий час, коли Георгій храмував, колишня радниця Чернівецького міського голови Ірина Карімова придумала для нардепа "першу справу"

- Перша справа для нардепа Мазурашу. Нардеп Микола Федорук свої зобов'язання щодо цього об'єкту виконав. Коли міська рада не виділа коштів на продовження робіт, Микола Федорук зумів переконати Уряд і місто отримало 4 млн.грн субвенції на добудову стадіону. Тепер м'яч на полі нардепа Мазурашу. Мова навіть не йде про мільйони гривень. І рішення Уряду з усією "бюрократією" підготовки не потрібне. Чисто "внутрішня спортивна" проблема. Для слуги народу справа честі втрутитися і вирішити. 

Нагадаємо, напередодні президентських виборів столичні журналісти Bihus.info оприлюднили листування між тіньовими представниками штабу Зеленського. У розслідуванні фігурує прізвище бізнесмена з Чернівецької області Іллі Павлюка, який очолив одну з груп впливу в "Слузі народу" та займався фінансовими питаннями в партії.

Ілля Павлюк також тісно пов’язаний із одним з найбагатших депутатів Чернівецької міськради, представником "Рідного міста" Валерієм Чинушем. За даними з відкритих реєстрів, 23-річна дочка Іллі Миколайовича Софія Павлюк, поряд із Чинушем, є співвласниками готелю "Буковина", - пише https://molbuk.ua/.

Зе-Команда: хто стоїть за її обранцями на Буковині

Дочка Іллі Павлюка Софія – випускниця університету Royal Holloway (Лондон), нині студентка Театрального інституту імені Бориса Щукіна (Москва).

Варто зауважити, що у новому парламенті ми побачимо навіть працівницю цього готелю. Так, менеджерка готельного комплексу ТОВ "Бізнес-центр "Буковина" Оксана Гринчук пройшла до Верховної Ради за списком партії "Слуга народу", де вона опинилась під 67-м номером.

Зе-Команда: хто стоїть за її обранцями на Буковині

Оксана Гринчук та Володимир Зеленський під час навчання у Трускавці.

1