Нардеп Максим Бурбак переконує, що син губернатора не міг перераховувати свою зарплату дітям-інвалідам, бо її не виплачували

Нардеп Максим Бурбак переконує, що син губернатора не міг перераховувати свою зарплату дітям-інвалідам, бо її не виплачували

25.02.2013, 23:42

Народний депутат від Об’єднаної опозиції Максим Бурбак стверджує, що нардеп-регіонал від виборчого округу №204, син губернатора Артем Семенюк не міг перераховувати свою зарплату за лютий дітям-інвалідам, коли не працювала ВР, бо її йому не виплачували.

Про це Максим Бурбак повідомив кореспонденту molbuk.ua.

"Мені дуже цікава заява Папієва про те, що Артем Семенюк віддав свою зарплату дітям-інвалідам. Він сказав, що ту зарплату перерахував. Як він міг перерахувати зарплату за лютий? Ми ж взагалі не отримували ці гроші. І взагалі не отримаємо, тому що сесія не відкрита була. Нам гроші не нараховуються. Навіщо брехати? Не буде цієї зарплати, бо ми не працювали з п’ятого лютого. Як можуть перераховувати зарплату, якщо люди не працюють?", - сказав Максим Бурбак.

Раніше батько Артема Семенюка, голова Чернівецької ОДА Михайло Папієв на телеканалі "Чернівці" заявив, що Артем Семенюк перерахує зарплату за той період, поки не працювала Рада, дітям-інвалідам. Пізніше цю інформацію підтвердив і сам Семенюк.

Робота Верховної Ради була заблокована опозицією, яка вимагала ввести одноособове голосування депутатів, з 5 до 22 лютого (17 днів).

Народний депутат від Об’єднаної опозиції Максим Бурбак у парламенті отримує зарплату в розмірі майже 14 тисяч гривень.

Про це нардеп у понеділок повідомив molbuk.ua під час зустрічі з виборцями у Чернівцях.

"Я вже отримав зарплату нардепа. По-моєму, 13 800 або 14 тисяч гривень. У мене надбавок жодних немає. Я не кандидат, не орденоносець, не пенсіонер", - розповів він.

Джерело: molbuk.ua

1