Нардеп Лещенко підтримує перевибори депутатів Чернівецької міськради і міського голови

Нардеп Лещенко підтримує перевибори депутатів Чернівецької міськради і міського голови

18.07.2017, 14:16

Народний депутат Сергій Лещенко порівняв Чернівці з Віниицею кінця 90-х і вважає, що місту необхідне перезавантаження. 

Про це член політичної партії ДемАльянс заявив сьогодні під час прес-конференції у Готелі «Буковина». 

Він заявив, що у місті відбувається протистояння двох політичних кланів - Бурбака і Фірташа, але мешканці Чернівців втомилися від цього, бо вони "повинні отримати чесну владу".

– Місто може стати перлиною українського туризму, креативного класу, студентським центром, куди будуть прагнути вступити українські громадяни та іноземці, – наголосив Лещенко. 

 Водночас нардепа розчарував нинішній стан Чернівців.

 – Таке враження, що у місті зупинилися реформи, зупинилися роботи з його приведення до ладу, благоустрою, виглядає так, що часом нагадує 90-ті роки. Дуже прикро, що місцеві мешканці не отримують того, що заслуговують, не отримали чесну владу. Городяни змушені існувати у таких умовах, коли вже багато-багато інших міст українських зробили крок уперед, тому це питання до тих політичних сил, які керують містом останні десятиліття, це питання до тих політиків, які завели місто у глухий кут, коли є фактичний конфлікт між двома політичними кланами і місто фактично зупинилося у своєму розвитку. Але ви маєте величезний потенціал і зробите ривок, якщо чесні люди прийдуть до влади, – підсумував нардеп.  

Водночас Лещенко порівняв Чернівці з Вінницею кінця 90-х і зазначив, що місто потрібне перезавантаження.

Також він пообіцяв підтримати призначення дострокових виборів Чернівецької міськради.

– Будуть вибори чи ні, вирішує Верховна Рада, але з того, що я побачив і почув, переконаний, що місту потрібне перезавантаження, не можна деградувати безкінечно. Це ваше місто, і ви повинні мати чесну владу. Я буду голосувати «за» дострокові вибори,  – зазначив нардеп. – Повинні бути одночасні вибори і міського голови, і міської ради, бо місто, ваше унікальне місто, яке має спадщину ЮНЕСКО, завели в цей тупик шляхом конфлікту двох сторін – мера і міської ради. Фактично цей конфлікт тримає у заручниках усю міську громаду, тому перезавантаження повинно відбутися і в тому кабінеті, і в тій сесійній залі.  

Народний депутат України Сергій Лещенко вважає, що Чернівці перебувають в занепаді.

Про це нардеп написав на своїй сторінці в Instagram.

Зокрема політик опублікував кілька світлин із центральної частини міста, і зазначив, що приміщення Нацбанку на вулиці О. Кобилянської є "однією з небагатьох відреставрованих будівель міста".

"Чернівці. Колишнє приміщення Нацбанку. Один з небагатьох відреставрованих будинків у цьому красивому місті, що перебуває в занепаді".

Мережа іронічно відреагувала на таку заяву нардепа.

Джерело: molbuk.ua, http://promin.cv.ua/

1


КОМЕНТАРІ (1)

Ззвичайна брехня в стиле пелех.каримова .

avatar

пелех

21 липня 2017 08:18