Нардеп Артем Семенюк не голосував за відзначення ювілею села Онут на державному рівні

Нардеп Артем Семенюк не голосував за відзначення ювілею села Онут на державному рівні

24.09.2013, 00:27

Про це під час прес-конференції розповів народний депутат України Максим Бурбак. Спочатку він висловив задоволення з приводу того, що Верховна Рада України все таки підтримала ювілей найстарішого села Буковини. І подякував за одностайну підтримку колегам, в тому числі депутату Ляшку. Однат тут таки додав, що без ложки дьогтю теж не обійшлося.

- Мене запросили на святкування і я змушений буду доповісти людям, що депутат-мажоритарник від Заставнівського району Семенюк голосував проти цього питання. У мене є роздруківка. Першого разу він проголосував проти. Вдруге, коли депутати голосували за те, щоб повернутися до цього питання, проголосував за. Певно двічі хотів підкреслити своє ставлення до свого округу. А під час третього вирішального голосування  зник з залу. Громада має знати кого обирали, навіщо.  

Нагадаємо 19 вересня з другого разу ВРУ прийняла Постанову про відзначення 800-річчя села Онут Заставнівського району Чернівецької області. Підтримала це рішення конституційна більшість парламенту (понад 300 голосів). Храм в Онуті буде 28 вересня.

1


КОМЕНТАРІ (1)

а чого ви чекали від цього дібілоіда

avatar

ростислав

23 вересня 2013 23:26