Наосліп при обгоні перетнув суцільну подвійну лінію розмітки: троє жителів Заставнівського району загинули у ДТП

Наосліп при обгоні перетнув суцільну подвійну лінію розмітки: троє жителів Заставнівського району загинули у ДТП

14.07.2018, 12:30

У п'ятницю, 13 липня 2018 року, в Івано-Франківській області сталася аварія. Біля села Підкамінь Рогатинського району - мікроавтобус зіткнувся з фурою. Про це йдеться на сайті Заставна.інфо. В результаті аварії загинули 4 людини – водій та пасажири автобуса. Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

За свідченнями очевидців, водій Volkswagen Transporter наосліп при обгоні перетнув суцільну подвійну лінію розмітки, виїхав на зустрічну смугу  та влетів в тягач МАN, яким керував 67-річний мешканець Рогатина.

Внаслідок ДТП загинули 4 людей - водій мікроавтобуса і пасажири. Троє з них жителі Заставнівського району Чернівецької області. Як інформують в управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації, в аварії загинули 41-річний водій «Фольксвагена», житель Заставни Чернівецької області та троє пасажирів цього автомобіля – 48-річний житель села Василів Заставнівського району Чернівецької області, 47-річний житель Заставни Чернівецької області та 24-річний житель смт. Терни Сумської області. 

Потрібна допомога родичам мешканців Буковини, які напередодні загинули в ДТП на Івано-Франківщині. Про це пише Заставна сьогодні.

"П’ятниця 13 стала для їхніх сімей страшним горем, адже звістка про смерть молодих чоловіків, сколихнула все місто та Заставнівщину в цілому. Тож ми просимо, всіх небайдужих до чужого горя терміново об’єднатись та допомогти матерям похоронити своїх синочків, які не від найкращого життя поїхали на чужину", - ідеться в повідомленні.

Переказати кошти та фінансово підтримати родичів загиблих молодиків можна за допомогою системи LiqPay, вказавши в коментарях для платежу "для постраждалих в ДТП на Франківщині". 

Нагадаємо, нещодавно на Буковині зіткнулися маршрутка "Чернівці-Кіцмань" та мікроавтобус. Водій останнього загинув, ще майже десяток людей були госпіталізовані з травмами. 

Основне фото:  Марії Воробець

У трагічній ДТП на Франківщині загинули 3 буковинців

 

 

У трагічній ДТП на Франківщині загинули 3 буковинців

 

 
Тег
1