'Нам усім мало... Мало якісних доріг, тротуарів, мало шкіл, садочків, басейнів...' Клічук не прийшов у студію телеканалу, але сфотографувався на тлі провокативного білборду

"Нам усім мало... Мало якісних доріг, тротуарів, мало шкіл, садочків, басейнів..." Клічук не прийшов у студію телеканалу, але сфотографувався на тлі провокативного білборду

17.10.2020, 16:17
Кандидат на посаду міського голови Чернівців Роман Клічук не прийшов на телеканал ТВА, який запропонував кандидатові у прямому ефірі спростувати інформацію, що була оприлюднена у останньому випуску передачі "Наскрізь".

Про це директор телеканалу Вадим Пелех сказав у прямому ефірі ТВА, - пише "Молодий буковинець".

За словами Пелеха, ТВА напередодні надіслало Клічуку запрошення на прямий ефір для того, щоб кандидат на посаду мера мав можливість спростувати інформацію, через яку партія "Єдина Альтернатива" має намір подати до суду на екс-нардепа Максима Бурбака.

"Ми пішли, згідно із законодавством, назустріч кандидату. І запропонували йому сьогодні прийти до нас в ефір. Там було кілька варіантів, але кандидат, політик, бізнесмен не пристав", – сказав Вадим Пелех.
 

Окрім того, директор каналу сказав, що партія "Єдина Альтернатива" досі не надала ТВА відео, яке політсила пропонувала би в якості спростування оприлюдненого журналістами матеріалу. 

Нагадаємо, 13 жовтня в ефір телеканалу ТВА вийшла передача "Наскрізь", в якій, як зазначається у дописі у Facebook, журналісти "дослідили горілчано-ресторанну імперію підприємця і політика Романа Клічука". У передачі йдеться про те, що в магазинах, які пов’язують із цим кандидатом у мери, торгують алкоголем і видають покупцям нефіскальні чеки. Крім того, ТВА звинувало магазини, до яких дотичний Клічук, у продажі горілки "Графська" вартістю 50 гривень за пляшку при мінімальній встановленій ДПС вартості горілки об’ємом 0,5 літра у розмірі 79,50 грн.

Після виходу в ефір цієї передачі партія "Єдина Альтернатива", яка висунула Клічука кандидатом у мери на місцевих виборах, пригрозила судовим позовом колишньому народному депутатові Максиму Бурбаку. 
 
Кандидат на посаду Чернівецького міського голови Роман Клічук сфотографувався на тлі білборду з провокативним змістом, який напередодні з’явився на одній з вулиць Чернівців. При цьому, кандидат дав зрозуміти, що має претензії до телеканалу ТВА та екс-нардепа Максима Бурбака щодо появи цього білборду.

Як повідомляє molbuk.ua, Клічук на своїй сторінці у Facebook розмістив власну світлину на тлі білборда із написом "Ромо тобі мало?! Чернівчани".
 
Кандидат у мери прокоментував появу цього білборда так:

"Максиме, нам усім мало... Мало якісних доріг, тротуарів, мало шкіл, садочків, басейнів... І всі ми від вас реально втомились".

Водночас із допису стає зрозумілим, що Роман Клічук підозрює у організації розміщення цієї рекламної площини телеканал ТВА.

"...І хоч би хтось із ТВА навчив вас уживати кому при звертанні", – написав він.

Варто зауважити, що учора в коментарях до одного з дописів у Facebook кандидат у депутати від "Єдиної Альтернативи" Андрій Бербець опублікував світлину, на якій видно вихідні дані цього білборда. Там зазначено, що відповідальним за випуск є Дідух-Кобзар В.

Клічук відреагував на появу провокативних білбордів у Чернівцях


Джерело: molbuk.ua
1