'Нам повезло, що ми працювали з Іваном  Мунтяном', - обраний народним депутатом України М.Бурбак

"Нам повезло, що ми працювали з Іваном Мунтяном", - обраний народним депутатом України М.Бурбак

04.12.2012, 19:28

"Нам повезло, що ми працювали з Іваном Миколайовичем", - так обраний народним депутатом України Максим Бурбак прокоментував питання щодо можливих протиріч між "Фронтом Змін" та облорганізацією ВО "Батьківщина" та її головою, депутатом обласної ради Іваном Мунтяном. Як повідомляє кореспондент www.buknews.com.ua, запитання  прозвучало  під час сьогоднішньої прес-конференції в обласній територіальній організації партії "Фронт Змін".

- Влада робила все, щоб розбити наш союз під час парламентської виборчої кампанії. Але їй не вдалося це зробити. Не вдасться їй це зробити і після виборів, як би нас не намагалися розсварити. Перед нами є  ще багато роботи. Боротьба не закінчується".

Народний депутат України Максим Бурбак також підкреслив, що в парламенті буде створено єдину фракцію під назвою "Батьківщина", до якої увійдуть всі депутати, які балотувалися на виборах від об'єднаної опозиції.

Використання даного матеріалу або інформації з даного матеріалу  дозволяється за умови обов’язкового посилання на джерело www.buknews.com.ua! Для інтернет-ресурсів обов'язкове активне гіперпосилання, відкрите для пошукових систем. Гіперпосилання повинне міститися в першому чи в другому абзаці тексту.

1


КОМЕНТАРІ (4)

Помилочка вийшла... До моменту прийняття Присяги переможець виборчої кампанії від ФЗ гр. Бурбак М.Ю. не має права йментувати ся "народнм депутатом України". В одному він правий: з Мунтяном "кріликам" насправді підфартило. Амен...

avatar

Немитий свідомит

04 грудня 2012 15:39

Помилочки немає! Присяга потрібна для голосування в ВРУ, народним депутатом він може себе називати після винесення постанови ЦВК та оприлюднення її в ЗМІ,  а це було 13.11.12...так, що альо-товаришчь  йди умийся!)))

avatar

митий до немитого

04 грудня 2012 17:29

Не смішіть людей.  Капець, хай би Бурбак йшов на мажоритарку і тоді міг би про щось говорити.  А от всі фронтовики виїхали до ВР  на горбу Батьківщини. Єдине в чому правий , що  їм дійсно повезло, що Мунтян і  його команда пахали на них. Тепер  народ хоче бачити яких Яценюк  буде вживати заходів, щоб звільнили Юлю Тимошенко.

avatar

Ксена

04 грудня 2012 22:30

Звичайно,повезло. Від області в Раді будуть 7 депутатів ФЗ і жодного "Батьківщини". А у ФЗ в області не має жодної первинної організації. Всі вибори зробили члени партії ВО"Батьківщина", яких самозванець Мунтян продав з потрохами за свій інтерес. Необхідна дискусія і очистка партійної організації від пристосуванців і самозванців. Інакше організацію в області чекає розпад.

avatar

petro

05 грудня 2012 17:58