Нам не важливо, хто скористається політичними бонусами, нам завтра йти дивитись в очі людям, - Іван Мунтян

Нам не важливо, хто скористається політичними бонусами, нам завтра йти дивитись в очі людям, - Іван Мунтян

10.08.2020, 22:22

Команда «Батьківщини» стоїть осторонь політичних інтриг

На сесії обласної ради депутати прийняли рішення про запозичення до обласного бюджету, щоб вже цього року капітально відремонтувати понад 40 кілометрів місцевих доріг. Проте прийняття цього рішення викликало гарячу дискусію у сесійні залі, а деякі фракції відмовлялись голосувати за те щоб у людей в селах відновлювали дороги, тому що їм не дістануться іміджеві дивіденди від цього рішення.

Про це розповів голова облради Іван Мунтян.

«Вкотре довели, що команда «Батьківщини» стоїть осторонь політичних інтриг та до кінця відстоює інтереси громади. Мова йде, зокрема про проголосований депутатами проект рішення про залучення 100 млн кредитних коштів на ремонт доріг місцевого значення.

Непідробний подив викликало небажання окремих фракцій підтримувати таке рішення, мотивуючи це тим, що насправді іміджеві дивіденди від такого рішення дістануться не їм.

Депутати фракції «Батьківщина» не змогли стримати емоцій та в запальному тоні наполягли та все ж двічі змусили колег повернутися до розгляду даного питання та у підсумку підтримати його.

Нам не важливо, хто скористається політичними бонусами, нам завтра йти до людей, спілкуватися зі своїми виборцями, дивитися їм в очі і показувати реальні результати своєї роботи і тому, якщо є можливість здійснити будівництво доріг, то нею необхідно скористатися. Відтак, рішення, завдяки твердій позиції депутатів фракції Світлани Фочук та Валерія Грижука, прийнято і початок будівництву доріг покладено», - зазначив Іван Мунтян.

Джерело: https://nb.cv.ua/

1