Найтитулованіший спортсмен Буковини Іван Гешко задекларувати доходи, отримані у 2013 році

Найтитулованіший спортсмен Буковини Іван Гешко задекларувати доходи, отримані у 2013 році

27.01.2014, 19:42

Не лише звичку перемагати, а й міцність високих моральних принципів з року в рік демонструє країні та громадянам найтитулованіший спортсмен краю, чемпіон Європи та світу з бігу на 1500 м Іван Гешко.

Як зазначив начальник відділу адміністрування доходів з фізичних осіб Сергій Чернов: «Іван Гешко є завжди бажаним гостем податкової інспекції й сумлінним платником податків, своєчасно звітує та сплачує свої зобов`язання перед державою».

Цього разу Іван Тарасович завітав до Центру обслуговування платників ДПІ у м. Чернівцях, щоб задекларувати доходи, отримані у 2013 році та  отримати електронний ключ, щоб мати змогу користуватися новою зручністю – подавати податкову декларацію засобами телекомунікаційного зв`язку, тобто через Інтернет.

Відомий спортсмен висловив думку щодо необхідності декларування доходів: «Я – цивілізована людина і розумію, що своєчасно сплачені податки реально допомагають і підтримують малозабезпечені верстви населення: дітей, інвалідів, пенсіонерів. Декларуючи доходи і сплачуючи податки кожен громадянин України приносить користь, перш за все, рідному місту. Саме з цього починається відродження і розвиток нашої держави та вітчизняного спорту. Цей процес сприяє вихованню здорового молодого покоління – майбутнього нашої держави та підвищенню потенціалу українського спорту”.

Спортсмен побажав усім добробуту та порядності у сплаті податків. І нагадав: «Якщо ви у минулому році отримували оподатковувані доходи - подайте декларацію, сплатіть податки і пам’ятайте: майбутнє Чернівців залежить лише від нас».

Таке волевиявлення є публічним прикладом вже сформованої високої податкової культури. Щоб зустріти свого кумира не обов’язково купувати квитки на концерти, до театрів або на спортивні змагання. Варто прийти до податкової, задекларувати доходи та отримати можливість зустріти свою зірку. Не виключено, що окрім приємних вражень дехто отримає автограф від кумира. Про це повідомляє Інформаційно – комунікаційний відділ ДПІ у м.  Чернівцях.

1