'Найкращій вулиці' Михайлішина знову не пощастило: після прориву водопровідної мережі і перекидання буса, дорога вкрилася вибоїнами. А Каспрук же попереджав!

"Найкращій вулиці" Михайлішина знову не пощастило: після прориву водопровідної мережі і перекидання буса, дорога вкрилася вибоїнами. А Каспрук же попереджав!

23.04.2014, 00:12

Вулиця Каспрука, яку торік у листопаді капітально відремонтували за вісім мільйонів гривень, вже вкрилася вибоїнами.

У вівторок журналіст molbuk.ua нарахував на цій дорозі 12 ям.

Водночас у Чернівецькій міськраді створюють депутатську комісію, яка збиратиме інформацію щодо зловживань із ремонтом вулиці Каспрука.

"На асфальтування вони (попередня міська влада, - авт..) взяли не наше комунальне підприємство "МіськШЕП", яке має і свій завод, і новий асфальтоукладальник, а якусь київську фірму, яка зробила це неякісне асфальтове покриття. Там є зауваження від департаменту ЖКГ. Є і звернення депутатів щодо неякісного ремонту вулиці. Наскільки мені відомо, там ще й асфальт не доклали. Нашому комунальному підприємству роботу не дали. Вони сиділи без роботи, а робили київські", - повідомив секретар міськради Ярослав Кушнірик.

"Міськрада вимагатиме від цієї фірми відшкодування збитків. Тепер з цим питанням визначається комісія, інформацію вже збирають", - додав секретар.

Мер Сум Геннадій Мінаєв ще в жовтні 2013 року написав у ФБ, що за такий ремонт, як на вулиці Каспрука в Чернівцях, він би своїх комунальників поховав на цій дорозі. Про це Сумський міськи голова Геннадій Мінаєв написав коментуючи фотографію, яку на своїй сторінці у ФБ розмістив депутат Чернівецької міської ради Олексій Каспрук.


Отак, шановна громадо, виглядає та частинка вулиці Каспрука (від Червоноармійської), на якій вже укладено верхній шар асфальту, - написав Олексій Каспрук і розмістив фотографію. І тут серце чинного мера Сум не витримало.

Ранкове чернівецьке сонечко яскраво показало, як зроблена дорога вартістю 7 млн.грн. Не думаю, що автомобілісти міста будуть довго насолоджуватись поїздками по цій багатостржадальній вулиці.

Але тільки одну правду каже Михайлішин: "А ми не вміємо робити так, як це робилося колись..." Колись так точно не робилось!

Віталію Михайловичу, при ваших «папєрєдніках» Каспруку та Федоруку за таку "роботу" гнали з роботи.

Не вмієте? Вертайтесь в Київ та припиніть знущатись над містом і чернівчанами!

Нагадаємо, у листопаді 2013 року на відкритті вулиці Каспрука після капітального ремонту тодішній секретар міськради Віталій Михайлішин назвав її "однією з найкращих у місті".

А вже в першій декаді грудня 2013 року на капітально відремонтованій вулиці Каспрука вже прорвало водопровідну мережу. Люди третю добу без води. 

"Ми не робимо все враз, зате кожен об’єкт, за який беремося, робимо добротно і на совість", - під час скандальної останньої сесії міськради відповідав опонентам очільник Чернівців Віталій Михайлішин. І – лукавив, у чому переконалися мешканці мікрорайону вулиці імені Павла Каспрука.

З початку уікенду – з 19-ї години п’ятниці – у їхніх квартирах ДОСІ немає води: у вихідні дні ні помитися, ні попрати, ні туалет злити.

У водоканалі відсутність води пояснюють поривом мережі на вулиці Каспрука. На вулиці, яку капітально ремонтували півтора року, заразом замінюючи всі мережі, водопровідну у тому числі. Виявилося, що не добротно і не на совість. Попри те, що водопостачання давно перекрито, з-під люка посеред проїжджої частини вулиці все ще пробивається вода, поступово перетворюючи дорогу на ковзанку.

У середині грудня 2013 року на капітально відремонтованій і урочисто відкритій Михайлішним вулиці Каспрука через люк перекинувся бус.

Приблизно о восьмій ранку на вулиці Каспрука сталася аварія. Про це molbuk.ua розповів чернівчанин. "На вулиці Каспрука машина наїхала на люк, який був наполовину відчинений і перекинулася. На цій вулиці більшість таких люків. Вони мають великий люфт і постійно стукають, якщо на них наїжджають. А цей вже певний час наполовину відкритий".  

Факт аварії підтвердив і начальник міського відділу ДАІ Едуард Дущак: "Така аварія справді сталася. Машина перекинулася лише на бік. Ми під’їхали на місце аварії. Водій сказав, що нашої допомоги не потребує і сам справиться".

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

Так єто перевернулся бусик, которій привозил пьяного Каспрука домой с сабантуйчука..

avatar

Геша

23 квітня 2014 13:29