Найближчої неділі відбудеться XIІІ Буковинський туристичний ярмарок

Найближчої неділі відбудеться XIІІ Буковинський туристичний ярмарок

18.04.2018, 10:18
22 квітня 2018 року в Центральному парку культури та відпочинку імені Т.Г. Шевченка відбудеться XIІІ Буковинський туристичний ярмарок.
 
О 10:00  в ЦПКВ імені Т. Шевченка біля фонтану відбудеться урочисте  відкриття XIІІ-ого Буковинського туристичного ярмароку за участі представників обласної та міської влади, урочистий концерт за участю народних колективів Чернівецької обласної філармонії ім. Дмитра Гнатюка, та народних аматорських колективів. Концертна програма триватиме до 12 години.
 
Також цього ж дня в рамках XIІІ Буковинського ярмарку о 12:00 в с. Мамаївці Кіцманського району відбудеться відкриття фестивалю «Тюльпанів», під час якого, зокрема, пройде святковий концерт.
 
Цього року в Буковинському туристичному ярмарку візьмуть участь гості із Тернопільської, Закарпатської, Львівської областей, Асоціація готель`єрів м. Львова, Асоціація працівників туристичної сфери «Туристична Буковина», туристичні комплекси Чернівецької області, тур - оператори та туристичні фірми м. Чернівці, а також майстри народної творчості з Чернівецької та Івано – Франківської областей.  
 
Ярмарок проводиться з метою популяризації  відпочинку в місті Чернівці та на Буковині, зорієнтований на розвиток внутрішнього і в’їзного туризму та ознайомлення з національним колоритом Буковини.
 
Запрошуємо всіх бажаючих відвідати XIІІ Буковинський туристичний ярмарок.
1