Начальник УСБУ в Чернівецькій області Руслан Сторожук привітав буковинців із Днем Державного Прапора і Днем незалежності України!

Начальник УСБУ в Чернівецькій області Руслан Сторожук привітав буковинців із Днем Державного Прапора і Днем незалежності України!

24.08.2018, 09:00

Шановні буковинці!

Від імені керівництва та особового складу Управління СБ України в Чернівецькій області щиросердечно вітаю Вас із Днем Державного Прапора та найбільшим національним святом українського народу — Днем незалежності України!

З кожним роком ми все більше усвідомлюємо значення цієї дати як для всієї країни, так і для кожного з нас. На долю нашої молодої держави випало багато випробувань – економічні кризи, соціальні проблеми, військова агресія. І сьогодні ми схиляємо голову, вшановуючи пам’ять тих, хто віддав своє життя за Україну. Продовжуючи їхню святу справу, вірю, що всі разом ми здолаємо будь-які перешкоди на шляху зміцнення незалежності нашої держави.

Тож, вітаючи з цими визначними для кожного українця святами, бажаю всім вам міцного здоров’я, особистого щастя, добра і благополуччя в родинах. Нехай день прийдешній принесе вам світле почуття радості від усвідомлення власної причетності до будівництва нашого рідного дому, ім’я якому — Україна! Миру і добробуту вам, дорогі буковинці! 

Слава Україні!

З повагою
Начальник УСБУ в Чернівецькій області Руслан Сторожук

1