На зустріч Федорука з виборцями на бульварі Героїв Крут прийшли два його конкуренти, аби виборці звернули на них увагу

На зустріч Федорука з виборцями на бульварі Героїв Крут прийшли два його конкуренти, аби виборці звернули на них увагу

17.07.2019, 23:31

Народний депутат України Микола Федорук провів дуже яскраву зустріч з виборцями на бульварі Героїв Крут.

- Емоційності додала присутність ще двох кандидатів, які вирішили зустрітися з виборцями саме в той час та в тому місці, де заздалегідь було проанонсовано мною зустріч. Можливо, хотіли підняти собі рейтинги, кидаючи мені брехливі звинувачення та вносячи деструктив у наше спілкування з чернівчанами, - розповів Микола Федорук. 

- Я маю з чим іти до людей, бо, вважаю, зробив багато добрих справ для Чернівців та продовжую гідно й чесно працювати для громади міста. Натомість, багато інших кандидатів змушені опускатися до рівня демагогії та дрібних провокацій – лише задля того, аби виборець звернув на них увагу. На жаль, такими вчинками ці кандидати лише демонструють власну низьку політичну культуру, неповагу до думки інших людей та неготовність до серйозних випробувань – боротьби у парламенті за достойне та гідне життя Чернівців. Але Бог їм суддя!

- Не зважаючи на це, залишився дуже задоволений від спілкуванням зі справжніми мешканцями Бульвару. Відчуваю їхню підтримку, і це найголовніше! Бо щоразу під час живих зустрічей з людьми я надихаюся на нові ідеї, які варто реалізувати у нашому місті, і які будуть спрямовані на розвиток Чернівців.

- Почув і проблеми людей, зокрема, з 22-ю школою, теплопостачанням будинків, благоустроєм доріг. Продовжуватиму допомагати мешканцям у вирішенні цих питань.

- Дуже дякую активним мешканцям Бульвару, які запросили та організували цю зустріч. Цікавим був формат обов’язкових запитань для кандидатів від людей. Вірю, що з такими свідомими та активними чернівчанами ми змінимо наше місто на краще!

- Бережімо Чернівці! - закликав Микола Федорук. 

1