На завершальній грі сезону – ексклюзивні подарунки усім вболівальникам!

На завершальній грі сезону – ексклюзивні подарунки усім вболівальникам!

24.10.2015, 01:34

Від останньої гри «Буковини» цього сезону вболівальники очікують лише перемогу, бо перемога може підняти рідну команду на третю сходинку турнірної таблиці.

Спільними стараннями команди, керівництва клубу та партнерів – компаній «GRICO» та ТМ «OBNOVA-EVROSHOP» - останні домашні ігри збирали на стадіоні рекордну кількість вболівальників – понад 5 тисяч.

Цікава розважальна програма, розіграш цінних призів, зовнішнє оновлення стадіону – саме таким є сьогоднішній футбол у Чернівцях. Окрім того, уболівальники звикли до сучасних репортажів та рекламних роликів «Буковини», яким можуть позаздрити навіть деякі команди Прем’єр-ліги! Новинкою цього сезону стало нагородження людей, які зробили значний внесок у розвиток і підтримку спорту на Буковині, пропагування здорового способу життя. Кращим коментаторам, тренерам, ветеранам футболу, вболівальникам та спортивним журналістам вручали подарунковий сертифікат, який ті обмінювали на спортивні товари у магазинах партнера.

До завершальної гри сезону партнери підготували не менш видовищне дійство. Фанатів рідної команди чекає не тільки хороша гра, а й ряд приємних презентів. Зокрема, усі вболівальники, які прийдуть на матч чернівчан проти херсонського «Кристала» у суботу, 24 жовтня, отримають сертифікати на знижку 30% у популярній мережі магазинів торгової марки «OBNOVA-EVROSHOP»! Але це ще не весь сюрприз – під час візиту в один із магазинів у визначений час володар такого сертифікату отримає ще й дисконтну картку із максимальною знижкою!

За словами Євгена Веретенка, представника торгової марки, таким чином партнери клубу хочуть подякувати шанувальникам футболу за підтримку головної команди краю і відзначити завершення осінньої частини першості України.

Також пропонуємо вашій увазі відеоряд найкращих футбольних моментів осені, відзнятих на стадіоні «Буковина». Насолоджуйтеся переглядом!

 

 24 жовтня 2015 р.

«Буковина» – «Кристал» (Херсон)

Початок гри – о 15:00. Початок розважальної програми – о 14:00 (у т.ч. розіграш призів!)

 Нагадаємо, щодо п’ятниці, 23.10.15 (включно), звичайний квиток на матч «Буковина» – «Кристал» (Херсона) можна придбати лише за 20 грн. – у касах стадіону «Буковина» та в онлайні. У день матчу квиток коштуватиме вже 30 грн.

Діти, пенсіонери та жінки можуть відвідувати домашні матчі «Буковини» безкоштовно! Для них перед матчем працює окремий прохід на воротах навпроти парку. Тобто пенсіонерам, школярам та жінкам не треба йти до кас, а одразу до входу. Там їм вручають квитки та, за потреби, волонтери показують, де їхні місця.

Студенти можуть придбати квитки по акційній ціні 10 грн.! (при пред’явленні студентського квитка).

Квиток у VIP-сектор коштує 60 грн.

1