На Заставнівщині Бурбак вирішував питання облаштування доріг і газифікації

На Заставнівщині Бурбак вирішував питання облаштування доріг і газифікації

30.03.2017, 02:13

Народний депутат України Максим Бурбак зустрівся з виборцями на Заставнівщині. 

Подробиці спілкування з громадянами парламентар оприлюднив на своїй сторінці у ФБ. 

- Сьогодні відвідав села Ржавинці та Баламутівка Заставнівського району Чернівецької області. Найбільша проблема у Ржавинцях - це дороги. Вже звернувся до облавтодору з пропозицією про дольову співучасть разом з місцевою громадою у фінансуванні ремонту дороги до села.

У Баламутівці на майданчику перед школою обговорили з громадою перспективи під'єднання села до газогону. Людей ошукали: гроші фірма-підрядник біля 10 років тому зібрала, зробили газорозподільчі мережі по селу, а до газогону середнього тиску не підключили. Разом з сільским головою села Перебиківці Віктором Дроньом запропонували під'єднатися до газогону в Перебиківцях, що ближче та без сплати за приєднання. Велика подяка пану Віктору за підтримку даної ініціативи.

Також обговорили питання об'єднання громад Баламутівки та Перебиківців. Вкотре наголосив, що воно є добровільним. А після прийняття Верховною Радою закону № 5520 можемо тепер робити об'єднання громад, які входять до різних районів мого 204-го виборчого округу. Громада зголосилася провести широке обговорення на загальних зборах села в день свята Благовіщення. Чудова змістовна дискусія.

Прикро лише те, що сільський голова не прийшла на зустріч ((( Певно в неї проблем немає, - припустив Максим Бурбак. 

1